DOMAĆI URNEBES MOŽE SE MAZATI NA HLEB Pikantni namaz koji se pravi jednostavno, sa svim sezonskim sastojcima
Napravite pikantni sos koji više nikada nećete kupovati!
Sastojci
- po ukusu očišćene pečene crvene paprike ili fileti pasterizovane crvene paprike
- 500 gr krem sira
- 2 kašike maslinovog ulja
- 5 kašičica mlevene slatke paprike
- 2 kašičice ravne tucane ljute paprike po ukusu
- 4 čena belog luka
- 1 kuvano jaje
- biber, (so po ukusu)
Priprema
Sitno iseckajte pečenu papriku ili pasterizovane filete paprika, beli luk izgnječiti kroz spravicu za luk i narendajte sitno kuvano jaje.
Krem sir (možete kombinovati koji god volite) i staviti 5 kašičica slatke mlevene aleve paprike i 2 kašičice tucane ljute paprike, stavljajte po ukusu, zatim promešajte da dobijete ujednačenu smesu
Pomešajte iseckane sastojke sa krem sirom i maslinovim uljem;
Začinite i izmešajte sve. Ako su sirevi slani, ne mora da se stavlja so, samo mrva bibera.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
Komentari (0)