Napravićete ga brzo i lako. Dodajte ga kao prilog jelu ili namažite na hleb i dodajte začine, svakako je neodoljiv.
- 1 zreli avokado
- 1 kašičica limunovog soka
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- so
- suvi biljni začin
- mleveni biber
- 1 kašika iseckanog peršuna
Priprema
Isecite avokado po dužini pa izvadite košticu. Kašikom izvadite mesnati deo. Napravite pire od toga pa pomešajte u to sok od limuna, maslinovo ulje,usitnjeni beli luk, so, biber i peršun.
JOVANINA USKŠRNJA POGAČA MEKANA KAO OBLAK Vazdušasta i mirisna, za pravo zadovoljstvo
Napravite ovu mirisnu pogaču po receptu Jovane Ivanović iz sela Globoder, kod Kruševca.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
HOLANDEZ SOS Dodajte ga vašem jelu i uživajte u raskošnom ukusu
Fenomenalan sos pravi se brzo i lako a sjajno se slaže sa brojnim jelima.
SNEŽINA RASKOŠNA INTERKONTINENTAL TORTA Klasik za sva vremena
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Snežane Ljušić iz Smedereva
Komentari (0)