Napravićete ga brzo i lako. Dodajte ga kao prilog jelu ili namažite na hleb i dodajte začine, svakako je neodoljiv.
- 1 zreli avokado
- 1 kašičica limunovog soka
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- so
- suvi biljni začin
- mleveni biber
- 1 kašika iseckanog peršuna
Priprema
Isecite avokado po dužini pa izvadite košticu. Kašikom izvadite mesnati deo. Napravite pire od toga pa pomešajte u to sok od limuna, maslinovo ulje,usitnjeni beli luk, so, biber i peršun.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
Komentari (0)