TERIJAKI SOS Fenomenalni dodatak jelima iz Japana, savršeno se slaže sa mesom i ribom
Daće savršeni šmek vašem jelu.
Potrebno je
- 1 dcl soja sosa
- 4 kašike vode
- 2 kašike šećera
- 2 kašičice vinskog sirćeta
- 1 čen belog luka
- 1 kasika rendanog đumbira
Priprema
Soja sos, vodu, šećer, sirće, luk, pomešajte pa sjedinite sa rendanim đumbirom i seckanim belim lukom. Stavite u šerpicu i prokuvajte, pa kad se ohladi procedite u flašicu. Terijaki sos čuvajte u frižideru, može da opstane nekoliko nedelja.
ZAGORELI TIGANJ POSTAJE KAO NOV Primenite ovaj jednostavan trik u koji su se uverili milioni
Namirnice svaka domaćica već ima u kuhinji, a trik je jednostavan.
SLOBODANOVA ŠVALER TORTA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Jaka i kalorična poslastica za sve sladokusce
Napravite ovu fenomenalnu poslasticu po receptu Slobodana Radojičića iz Beča
JOVANINA USKŠRNJA POGAČA MEKANA KAO OBLAK Vazdušasta i mirisna, za pravo zadovoljstvo
Napravite ovu mirisnu pogaču po receptu Jovane Ivanović iz sela Globoder, kod Kruševca.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
Komentari (0)