PREBRANAC PO BAKA MIRINOM RECEPTU Držaće vas dugo sitim, a raj za nepca
Jelo koje krepi organizam u trenu, obožavaćete ga.
Potrebno je:
- 500 g pasulja
- 4 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 šargarepa
- 1 kašika mlevene začinske paprike
- so
- biber
- ulje po ukusu
Priprema:
Preko noći potopite pasulj, pa ga obarite u čistoj vodi. Rernu zagrejte na 180 stepeni. Sitno seckan luk propržite sa šargarepom, dok ne omekšaju, pa dodajte beli luk i mlevenu začinsku papriku. Povrće sjedinite sa pasuljem. Posolite i pobiberite pa prebacite u pleh obložen pek papirom. Pecite prebranac u rerni zagrejanoj na 180 stepeni, sve dok se ne zapeče.
Možda vas zanima:
PREBRANAC Ako volite onaj kafanski, ovaj domaći ćete obožavati, po receptu za čistu desetku
Ukusa koji priča priče, bićete oduševljeni.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
PREBRANAC KAO IZ KAFANE Ješćete ga za doručak, ručak i večeru
Ručak u kome će cela porodica uživati.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)