PREBRANAC PO BAKA MIRINOM RECEPTU Držaće vas dugo sitim, a raj za nepca
Jelo koje krepi organizam u trenu, obožavaćete ga.

Potrebno je:
- 500 g pasulja
- 4 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 šargarepa
- 1 kašika mlevene začinske paprike
- so
- biber
- ulje po ukusu
Priprema:
Preko noći potopite pasulj, pa ga obarite u čistoj vodi. Rernu zagrejte na 180 stepeni. Sitno seckan luk propržite sa šargarepom, dok ne omekšaju, pa dodajte beli luk i mlevenu začinsku papriku. Povrće sjedinite sa pasuljem. Posolite i pobiberite pa prebacite u pleh obložen pek papirom. Pecite prebranac u rerni zagrejanoj na 180 stepeni, sve dok se ne zapeče.
Možda vas zanima:

SLASNE LOVAČKE ŠNICLE Po receptu bez mane, a meso se lepi za prste
Fenomenalne i slasne, nema ko vam neće tražiti recept.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Savršen spoj ukusa u jelu koje će vas dugo držati sitim
Dodajte prilog i uživajte.

CEPKANI SVINJSKI VRAT Specijalitet od mesa za gurmane i one izbirljive, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte u slasnom ručku.

POSNE LAZANJE Sočne i slasne, nestaće sa stola odmah
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Posna, ukusna i puna vitamina, krepi organizam u trenu
Pravi se lako, a preukusna i zdrava.

SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

PREBRANAC PO BAKA MIRINOM RECEPTU Držaće vas dugo sitim, a raj za nepca
Jelo koje krepi organizam u trenu, obožavaćete ga.

KNEDLE SA ŠLJIVAMA Starinske i aromatične, a mekane kao duša
Starinski slatkiš kome nije moguće odoleti, za pravo uživanje.
TRADICIONALNA SRPSKA PITA Domaća sečenica, užitak koji garantuje pune baterije
Sečenica se može umesiti od običnog testa kao za hleb ili od testa koje ćete zamesiti s mlekom, kao za kiflice
Komentari (0)