MARMELADA OD VIŠANJA Oboriće s nogu sve koji je budu probali, zato najbolje stavite duplu meru
Fenomenalnog ukusa, prste da poližete.
Potrebno je
- 1 kg višanja (bez koštica)
- 400 g šećera
- 1 limun (sok)
Priprema:
Višnje operite i očistite od koštica. U šerpu stavite višnje, šećer i limunov sok, pa kuvajte dok se višnje ne raspadnu.
Kada se marmelada zgusne, sipajte je u sterilizovane tegle i zatvorite.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)