NAPRAVITE VIRALNU DUBAI ČOKOLADU Svi su poludeli za njom, a evo i zašto je toliko ukusna
Priprema je jednostavna, a ukus bez premca.
Potrebno je
- 400 g čokolade po izboru
- 30 g putera
- 150 g kadaifa
- 200 g krema od pistaća
Priprema:
Otopite čokoladu na pari. Kalup obložen pek papirom premažite čokoladom,a nemojte da zaboravite ni rubove kalupa. Iseckajte kadaif. Otopite puter pa mu dodajte seckani kadaif. Pecite sve dok ne postane hrskav. Zasebno, u posudi pomešajte krem od pistaća pa ga pomešajte sa kadaifom. Smesu izlijte u kalup, preko čokolade. Preko prelijte ostatak otopljene čokolade. Ostavite u frižideru da se dobro stegne. Prijatno!
Možda vas zanima:
KO MOŽE ČOKOLADI DA ODOLI? Kremasto zadovoljstvo koji će oduševiti ukućane
Zaista se lako pravi.
ZADOVOLJITE SVOJA NEPCA Čoko kolač sa JEDNIM dodatkom postaće vaša omiljena poslastica
Idealno za popodnevnu užinu.
ORIGINALNO TESTO Najsočnije američke palačinke meke kao pamuk
Pravićete ih za doručak ili večeru.
MAFINI SA BUNDEVOM Sezonski desert za svaku svečanu priliku, mekan kao pamuk
U sočnom spoju sa bundevom, otopićete se od miline.
KROASAN TORTA Kremasta i izdašna, u neodoljivom spoju omiljenog deserta sa poslasticom
Fenomenalna poslastica ukrasiće svaki važni događaj.
KOLIKO SMETE DA ČUVATE JAJA U FRIŽIDERU? Sve preko ovog termina je opasno, možete da se zarazite salmonelom
Nepravilno skladištenje jaja može dovesti do trovanja infekcijom salmonela, pri čemu mogu da se jave dijareja, grčevi ili groznica.
SLANA KREKER TORTA PRAVI RAJ ZA NEPCA Slasna i sočna, a prva nestane sa trpeze
Uspeva svima, brzo se pravi, a ukrasiće svaku svečanu trpezu.
POTAŽ OD GRAŠKA KREPI ORGANIZAM U TRENU Kao izmišljen za jesen
Sočna čorba osvojiće vas od prvog zalogaja.
Komentari (0)