NAPRAVITE VIRALNU DUBAI ČOKOLADU Svi su poludeli za njom, a evo i zašto je toliko ukusna
Priprema je jednostavna, a ukus bez premca.
Potrebno je
- 400 g čokolade po izboru
- 30 g putera
- 150 g kadaifa
- 200 g krema od pistaća
Priprema:
Otopite čokoladu na pari. Kalup obložen pek papirom premažite čokoladom,a nemojte da zaboravite ni rubove kalupa. Iseckajte kadaif. Otopite puter pa mu dodajte seckani kadaif. Pecite sve dok ne postane hrskav. Zasebno, u posudi pomešajte krem od pistaća pa ga pomešajte sa kadaifom. Smesu izlijte u kalup, preko čokolade. Preko prelijte ostatak otopljene čokolade. Ostavite u frižideru da se dobro stegne. Prijatno!
Možda vas zanima:
DUBAI ČOKOLADA ZA PRAVE SLADOKUSCE Viralni slatkiš napravi se lako, a smaže očas posla
Priprema je jednostavna, a nema ko je ne voli.
OČARAVAJUĆA DUBAI ČOKOLADA Viralni slatkiš čiji recept svi žele, za pravo uživanje
Pistaći i kadaif u omiljenoj čokoladi.
DUBAI ČOKOLADA Viralni desert sa pistaćima pomera granice dobrog ukusa
Savršen spoj čokolade sa pistaćima oduševiće i one izbirljive.
DUBAI ČOKOLADA SE TOPI U USTIMA Viralni hit u slatkom spoju sa pistaćima, pravićete stalno
Probajte i uverite se zašto je ova čokolada toliko popularna.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)