KRMENADLE SA VIŠNJAMA Aromatični spoj različitih ukusa u jelu koje se ne zaboravlja
Klasik na drugačiji način, za pravo uživanje.

Potrebno je
Možda vas zanima:

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

SLASNE KRMENADLE SA BELIM LUKOM Mekane i sočne, a meso se lepi za prste
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.

KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Slasno jelo u pikantnom spoju, a meso se lepi za prste
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.

KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Aromatično jelo za prave gurmane i one izbirljive
Slasno jelo oduševiće i one koji ne vole meso.
- 4 krmenadle
- 200 g višanja (sveže ili iz kompota)
- 2 kašike šećera
- 1 kašika gustina
- 1 kašika limunovog soka
- 1 kašika maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Krmenadle začinite solju i biberom. Na zagrejanom tiganju sa maslinovim uljem pecite krmenadle dok ne postanu zlatne i hrskave, otprilike 5-7 minuta sa svake strane. Dok se krmenadle peku, pripremite sos od višanja: ako koristite sveže višnje, stavite ih u tiganj, dodajte šećer i limunov sok. Kuvajte na srednjoj vatri dok višnje ne omekšaju i puste sok. U maloj posudi razmutite gustin u malo vode i dodajte u sos. Kuvajte još nekoliko minuta dok se sos ne zgusne. Kada su krmenadle gotove, servirajte ih prelivene sosom od višanja. Ovaj slatko-kiseli sos savršeno se uklapa sa sočnim mesom, stvarajući jedinstvenu kombinaciju ukusa.

POSNA ŠTRUDLA SA ORASIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za savršen početak dana
Mirisna poslastica osvojiće vas od prvog zalogaja.

ZDRAV BROKOLI POTAŽ PO RECEPTU PEVAČICE MIRE ŠKORIĆ Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mira Škorić već više od tri i po decenije traje na muzičkoj sceni, a brojne pesme su odmah postale hitovi. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i recept za ovo ukusno jelo. Sočan potaž od brokolija pravi se brzo i lako, a omiljen je Mirinoj ćerki Milici.

BRZA PITA SA POVRĆEM Iz tiganja, gotova za tili čas, a svi će vam tražiti dodatak
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

PASULJ NA VODI Jednostavno jelo koje svi obožavaju, samo ga upotpunite kupus salatom
Konkretno jelo savršeno za dane strogog posta.

KAROT MAFINI Klasičan desert u potpuno novim izdanju,a slađe sigurno niste jeli
Ako volite klasične mafine, ove sa medom ćete obožavati.
Komentari (0)