PROJA SA SIROM Uspeva svima, a savršena za doručak ili večeru, svaki zalogaj je raj za nepca
Sočna i slasna, za pravo uživanje.
Potrebno je
- 12 supenih kašika kukuruznog brašna
- 4 supene kašike pšeničnog brašna
- 3 jajeta
- 1 čaša jogurta
- 1 čaša kisele vode
- 250 g belog sira
- 1 dl ulja
- 1 kesica praška za pecivo
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj velikoj posudi pomešajte brašna, jaje, jogurt, kiselu vodu, sir, ulje i prašak za pecivo. Pleh obložite pek papirom, pa smesu izlijte u njega. Pecite proju pola sata, prvih 10 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, pa još 20 minuta na 180 stepeni. Prijatno!
Možda vas zanima:
PROJA SA SIROM Po receptu za početnike, a savršeno ide uz šolju jogurta
Mekana i sočna, nestaće sa stola odmah.
PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Priprema nikad jednostavnija, a biće kao ona iz bakine kuhinje
Sočna i mekana, pravićete iznova.
PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Žuta kao sunce i mekana kao duša, prste da poližete
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)