DOMAĆA PROJA Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka, a idealna za doručak ili večeru

Izvor: Ivana Pavlović

19:00

Bakina vanglica 0

Sočna i mekana, nestaće sa stola čim se postavi.

proja
Shutterstock

Potrebno je

Možda vas zanima:

  • 300 g domaćeg kukuruznog brašna
  • 3 dl kisele vode
  • 1 ravna kašičica soli
  • pola šoljice ulja
  • pola kesice praška za pecivo

Priprema

Rernu zagrejte na 250 stepeni. U jednu posudu stavite brašno pa dodajte so i prašak za pecivo. Dobro promešajte. Sipajte ulje a potom i kiselu vodu i mešajte, dok smesa ne postane kompaktna. U pleh obložen pek papirom izlijte smesu. Pecite proju oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni.

 

Komentari (0)