HRSKAVI TOFU Sir pogodan za dane posta , a ne goji, dodajte kao prilog omiljenom jelu
Tofu je sojin sir, niskokaloričan i odličan za vegane i dane posta.
Potrebno je:
- 400 g tvrdog tofua
- 3 kašike kukuruznog škroba
- pola čajne kašičice luka u prahu
- pola čajne kašičice dimljene paprike u prahu
- sol
- biber
- biljno ulje za prženje
Priprema:
Tofu ocedite pa uklonite višak vode papirnim ubrusom. U jednoj posudi pomešajte kukuruzni skrob, dimljenu papriku, luk u prahu, so i biber. Zatim, narežite tofu na kocke pa valjajte u smesu skroba i začina. Na zagrejanom biljnom ulju na tiganju pržite tofu, oko 2 do 3 minuta, sa svake strane, sve dok ne postane zlatno-smeđ. Na kraju, ocedite višak masnoće pa posolite i poslužite. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)