HRSKAVI TOFU Sir pogodan za dane posta , a ne goji, dodajte kao prilog omiljenom jelu
Tofu je sojin sir, niskokaloričan i odličan za vegane i dane posta.
Potrebno je:
- 400 g tvrdog tofua
- 3 kašike kukuruznog škroba
- pola čajne kašičice luka u prahu
- pola čajne kašičice dimljene paprike u prahu
- sol
- biber
- biljno ulje za prženje
Priprema:
Tofu ocedite pa uklonite višak vode papirnim ubrusom. U jednoj posudi pomešajte kukuruzni skrob, dimljenu papriku, luk u prahu, so i biber. Zatim, narežite tofu na kocke pa valjajte u smesu skroba i začina. Na zagrejanom biljnom ulju na tiganju pržite tofu, oko 2 do 3 minuta, sa svake strane, sve dok ne postane zlatno-smeđ. Na kraju, ocedite višak masnoće pa posolite i poslužite. Prijatno!
POSNI ČUPAVCI ZA PRAVE SLADOKUSCE Sočan spoj biskvita sa filom i kokosom, za sve važne događaje
Fenomenalni kolači idealni za slavsku i svečanu trpezu.
HRSKAVI TOFU Sir pogodan za dane posta , a ne goji, dodajte kao prilog omiljenom jelu
Tofu je sojin sir, niskokaloričan i odličan za vegane i dane posta.
DODAJTE OVO U PASULJ I RECITE ZBOGOM NADUTOSTI Jednostavan trik koji svaki put uspe
Ako i vas muli problem nadutosti stomaka kada jedete pasulj, primenite ovaj koristan savet.
POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća
Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.
DODAJTE OVO U MLEVENO MESO Namirnica koja ne košta ni dinara, a ćufte će biti nikad lepše
Fenomenalan trik za sočne ćufte koji vas neće koštati ni dinara.
Komentari (0)