KAKO DA KUVANA JAJA ISPADNU SAVRŠENA Kuvarica otkriva tajnu, ovo ste do sada radili pogrešno

Izvor: Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Američka kuvarica, Meri Frensis Kenedi Fišer, otkrila je savršenu tehniku kuvanja jaja.

kuvanje jaja
Shutterstock

Iako deluje jednostavno skuvati jaja, ako želite savršen doručak, primenite ovaj korisni trik.

Možda vas zanima:

U lonac sipajte hladnu vodu, pa potopite jaja. Zatim brzo zagrejte vodu, pa kad proključa, biće kuvana i spremna za služenje.  Jedini izazov je što se na ovaj način teže ljušti ljuska. 

Jedan čovek je punih mesec dana, svaki dan, jeo po 24 jaja #mojatrpeza #trpeza #hrana #jaja #fyp #foryoupage #foryou #fypシ ♬ original sound - Moja Trpeza

 

 

Komentari (0)