ČOKO ORANŽ PUDING Fenomenalni desert koji se smaže za tren oka, a uspeva i početnicima
Kremasti desert za sve prilike, otopićete se od miline.
Potrebno je
- 600 ml čokoladnog mleka
- 60 g gustina
- 45 g šećera
- 100 g čokolade za kuvanje
- 1 kašičica arome narandže
- 1 narandža
Priprema
Pomešajte šećer sa gustinom, pa razmutite u 8 kašika čokoladnog mleka. Preostalo mleko zagrejte do vrenja. Zatim skinite sa vatre pa dodajte gustin i kratko zakuvajte, sve dok se ne zgusne, uz neprestano mešanje. Sklonite sa šporeta pa dodajte rendanu čokoladu i aromu narandže. Mešajte sve dok se čokolada ne otopi. Ostavite da se prohladi, pa dekorišite puding kriškama narandže. Prijatno!
Možda vas zanima:
ČOKOLADNI PUDING ZA PRAVO UŽIVANJE Jednostavni desert koji se topi u ustima
Kremast i lagan, super za dolazak iznenadnih gostiju.
PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.
BRZI PUDING OD SAMO 2 SASTOJKA Ukusan kao da ste se trudili satima, zato najbolje stavite odmah duplu meru
Pravi se brzo i lako, a pojede očas posla.
KOKOS PUDING KREMASTIJI OD ONOG KLASIČNOG Topi se u ustima, a vraća u dane letovanja
Fenomenalan desert pravi se lako, a otopićete se od miline.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)