ČOKO ORANŽ PUDING Fenomenalni desert koji se smaže za tren oka, a uspeva i početnicima
Kremasti desert za sve prilike, otopićete se od miline.
Potrebno je
- 600 ml čokoladnog mleka
- 60 g gustina
- 45 g šećera
- 100 g čokolade za kuvanje
- 1 kašičica arome narandže
- 1 narandža
Priprema
Pomešajte šećer sa gustinom, pa razmutite u 8 kašika čokoladnog mleka. Preostalo mleko zagrejte do vrenja. Zatim skinite sa vatre pa dodajte gustin i kratko zakuvajte, sve dok se ne zgusne, uz neprestano mešanje. Sklonite sa šporeta pa dodajte rendanu čokoladu i aromu narandže. Mešajte sve dok se čokolada ne otopi. Ostavite da se prohladi, pa dekorišite puding kriškama narandže. Prijatno!
Možda vas zanima:
ČOKOLADNI PUDING ZA PRAVO UŽIVANJE Jednostavni desert koji se topi u ustima
Kremast i lagan, super za dolazak iznenadnih gostiju.
PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.
BRZI PUDING OD SAMO 2 SASTOJKA Ukusan kao da ste se trudili satima, zato najbolje stavite odmah duplu meru
Pravi se brzo i lako, a pojede očas posla.
KOKOS PUDING KREMASTIJI OD ONOG KLASIČNOG Topi se u ustima, a vraća u dane letovanja
Fenomenalan desert pravi se lako, a otopićete se od miline.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)