POHOVANI KAČKAVALJ PRAVI RAJ ZA NEPCA Gurmansko predjelo koje se pravi lako, a smaže začas
Ukusa koji priča priče, osvojiće vas od prvog zalogaja.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PITA SA PEČURKAMA Hrskavih kora i sočnog nadeva, pravi je raj za nepca
Posna i slasna, samo dodajte prilog po želji.

ZELENI ROLAT Kremasto predjelo biće gotovo očas posla, a nikad sočnije
Sočan rolat savršen za uskršnju trpezu.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.
- 500 g kačkavalja
- 3 jajeta
- 200 g brašna
- 100 g prezli
- ulje
Priprema:
Na deblje listove, širine kažiprsta isecite kačkavalj. Zatim ga stavite u zamrzivač. Komade kačkavalja potapajte u hladnu vodu pa ih valjajte u brašno, pa jaja, pa prezle. Pržite u dubokom ulju sve dok ne dobije zlatnu boju. Služite pohovani kačkavalj uz pomrfit ili prilog po želji. Prijatno!

PUNJENE PAPRIKE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Sočno i slasno jelo, ukućani će stajati u redu za još.

OBOJITE JAJA U ROZE ZA USKRS Izgledaće nežno i originalno, a sastojci su potpuno prirodni
Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.

POSNE SARMICE OD ZELJA ZA SAVRŠEN RUČAK Toliko su ukusne da ćete zaboraviti da nedostaje meso
Sočne i ukusne, prste da poližete.

POSNA KREMPITA Mekana kao duša, a topi se u ustima, ovakvu do sada niste jeli
Sa keksom i pudingom, sočna i ukusna.

POSNI KREM BRULE Francuski desert raspametiće i one koji ne vole slatko
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.
Komentari (0)