POHOVANI KAČKAVALJ PRAVI RAJ ZA NEPCA Gurmansko predjelo koje se pravi lako, a smaže začas
Ukusa koji priča priče, osvojiće vas od prvog zalogaja.

Potrebno je
- 500 g kačkavalja
- 3 jajeta
- 200 g brašna
- 100 g prezli
- ulje
Priprema:
Na deblje listove, širine kažiprsta isecite kačkavalj. Zatim ga stavite u zamrzivač. Komade kačkavalja potapajte u hladnu vodu pa ih valjajte u brašno, pa jaja, pa prezle. Pržite u dubokom ulju sve dok ne dobije zlatnu boju. Služite pohovani kačkavalj uz pomrfit ili prilog po želji. Prijatno!
Možda vas zanima:

BRZE PITICE SA SIROM Gotove za 20 minuta, a nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se brzo i lako, a pojedu čim se postave.

UŽIČKA PITA RAZLJEVUŠA BEZ KORA Sve se pomeša i peče, a pravi raj za nepca
Sjajno ide za doručak ili večeru.

HRSKAVA PITA SA PEČURKAMA Preukusna i zasitna, ukusa koji budi sva čula
Najbolje služite uz šolju jogurta.

ČIZBURGER PITI NIKO NE MOŽE DA ODOLI Savršena vruća, a biće super i hladna
Savršenog ukusa, a zamirisaće cela kuća.

DOMAĆI ĐUVEČ PO BAKINOM RECEPTU Čari tradicionalne kuhinje u jelu koje osvaja i mirisom i ukusom
Savršen spoj mesa i povrća pravi je raj za nepca.

PAVLOVA TORTA SA BRESKVAMA Lagana letnja poslastica ukusa koji budi sva čula
Lagana i sočna, za sve svečan

FAŠIRANE ŠNICLE PO TURSKOM RECEPTU Biće savršenog ukusa, a nema jaja i prezli
Recept je jednostavan, a ukus savršen.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U MLEVENO MESO Ćufte i punjene paprike će biti nikad ukusnije
Trik je jednostavan, a jelo će biti preukusno.

VANILICE PO RECEPTU IZ STARE JUGOSLAVIJE Mirisne, sočne i mekane, svakim zalogajem bude nostalgiju
Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan.
Komentari (0)