LEŠNIK GNEZDA Brzi kolači za slavsku trpezu, u savršenom slatko-kremastom spoju
Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah.
Potrebno je
- 1 veće jaje
- 180 g lešnik krema
- 140 g mekog brašna
Priprema
Stavite u plastičnu posudu jaje i krem, pa dobro umutite. Dodajte brašno i dobro sjedinite. Testo prebacite na prozirnu foliju oblikujući od njega jedan veći pravougaonik kako biste ga kasnije lakše izdelili na 20 jednakih delova. Zapakujte testo u foliju i stavite u frižider na dvadesetak minuta. Testo nožem podelite na 20 jednakih komadića, pa napravite kuglice. Na sredini svake kuglice napravite udubljenje drškom varjače ili prstom, pa pecite kolače na 175 stepeni oko desetak minuta. Kada se ohlade, u svako udubljenje stavite malo krema i poslužite. Prijatno!
Možda vas zanima:
POSNA LEŠNIK GNEZDA SA KREMOM SAVRŠENA ZA SVE BITNE DOGAĐAJE Prave se lako, a razgrabiće ih odmah
Neodoljivi sitni kolači savršeni su za svečanu i slavsku trpezu.
NEODOLJIVA LEŠNIK GNEZDA Raskošni kolačići savršeni za sve bitne događaje, neprevaziđenog ukusa
Gosti će biti oduševljeni.
LEŠNIK GNEZDA Sitni kolači savršeni za svaku svečanost, ukusa koji priča priče
Savršeni za slavsku trpezu, nestaće sa stola čim se postave.
LEŠNIK GNEZDA Sitni kolači za sve prilike, koji pomeraju granice dobrog ukusa, a nikad slađe
Neodoljiivi i ukusni, a savršeni za slavsku trpezu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)