KOMPOT OD KRUŠAKA KAO IZMIŠLJEN ZA JESEN Ukusa koji priča priče, a krepi organizam u trenu
Neodoljivi jesenji kompot oduševiće i one izbirljive.
Potrebno je
- 2 kg krušaka
- 500 g šećera
- 1.5 litar vode
- 2 kesice vanilinog šećera
- sok od limuna
Priprema:
Kruškama oljuštite koru, pa ih očistite i isecite na četvrtine. U litar i po vode dodajte šećere, pa dobro promešajte. Sipajte sok od limuna, pa kuvajte do ključanja. Potom dodajte kruške i kuvajte 10 ak minuta. U čiste tegle prebacite kuvane kruške, pa ostavite da se sirup prohladi. Zatim prelijte kruške i dobro zatvorite tegle. U dublji pleh sa vodom poređajte tegle pa ih držite 10 ak minuta, na temperaturi na 80 stepeni. Na kraju, ostavite tegle da se prohlade. Uživajte u domaćem kompotu. Prijatno!
KOMPOT OD KRUŠAKA KAO IZMIŠLJEN ZA JESEN Ukusa koji priča priče, a krepi organizam u trenu
Neodoljivi jesenji kompot oduševiće i one izbirljive.
BRZA ČOKOLADNA TORTA Nepečena poslastica u neodoljivom spoju keksa, pudinga i čokolade, za prave sladokusce
Nepečena čokoladna poslastica sa dva fila osvojiće sve slatkoljupce.
PRŽENICE BEZ JAJA Viralni hit koji je oduševio sve domaćice, a podjednako ukusne
Drugačije, a jednako sočne i ukusne, najbolje služite uz prilog po želji.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U PALAČINKE Biće mekane i savršene, i neće pucati ni lepiti se
Primenite ovaj jednostavni trik i videćete razliku koliko su palačinke mekše i sočnije.
HARMONIKA PILETINA Slasna rapsodija sa spanaćem i sirom, još kremastija od verzije sa krompirom
Ako volite haselbak krompir, ovu verziju sa piletinom ćete obožavati.
Komentari (0)