KREM ČORBA OD ŠARGAREPE I KROMPIRA Kao osmišljena za jesen, a krepi organizam u trenu
Sočna i ukusna, sipaćete tanjir više.
Potrebno je
- 5 krompira
- 2 šargarepe
- 1 kisela pavlaka
- so
- biber
- suvi biljni začin
- beli luk u prahu
- malo mlevene paprike
Priprema:
Krompir i šargarepu oljuštite pa iseckajte na sitne kockice. Nalijte vodom da ogrezne, pa zakuvajte. Kad šargarepa bude kuvana, ostavite vodu sa strane pa u njoj izgnječite povrće. Umutite štapnim mikserom u krem. Posolite čorbu, dodajte suvi biljni začin, mlevenu papriku i beli luk, pa umešajte pavlaku. Prijatno!
Možda vas zanima:
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća
Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.
POTAŽ OD GRAŠKA KREPI ORGANIZAM U TRENU Kao izmišljen za jesen
Sočna čorba osvojiće vas od prvog zalogaja.
POTAŽ OD GRAŠKA Kremast i lagan, a krepi organizam u trenu
Sočan i ukusan, a ako dodate biljnu pavlaku umesto prave, biće i posan.
KAPRIĆOZA Čuveni italijanski specijalitet koji budi sva čula, za početak savršenog vikenda
Kaprićoza ili hirovita pica, na italijanskom, svoju popularnost stekla je pre više godina.
KREM ČORBA OD ŠARGAREPE I KROMPIRA Kao osmišljena za jesen, a krepi organizam u trenu
Sočna i ukusna, sipaćete tanjir više.
OČISTITE SUDOPERU POTPUNO PRIRODNO Sijaće se kao ogledalo, a nije soda bikarbona
Bez muke i ribanja, a potrebna vam je samo jedna namirnica.
POSNI KROASANI Ukusni, vazdušasti i mekani kao duša, a sjajno idu uz kafu
Sočni i neutralnog ukusa, sjajno se slažu sa raznim slanim i slatkim prilozima.
PICA SA ČOKOLADOM Italijanski klasik na drugačiji način, kao osmišljena za savršeno veče
Slatka verzija omiljenog italijanskog jela, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)