POTAŽ OD BUNDEVE Aromatično predjelo koje krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Zdrav i ukusan, a bundeva mu daje posebnu aromu.
Potrebno je
- ulje
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 1 kg bundeve
- 600 ml vode
- 100 ml pavlake za kuvanje
- so
- biber
Priprema
Sitno iseckajte luk i šargarepu pa prodinstajte u šerpi na ulju. Očistite bundevu pa je iseckajte na kockice i dodajte u šerpu. Nalijte vodu pa kuvajte, sve dok bundeva ne omekša. Zatim, sklonite sa ringle pa ispasirajte štapnim mikserom. Posolite i pobiberite pa dodajte u potaž pavlaku za kuvanje. Malo vratite na ringlu. Služite toplo, uz prepečeni hleb. Prijatno!
Možda vas zanima:
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
POTAŽ OD PEČURAKA Kremast i lagan, a krepi organizam u trenu
Sočan i ukusan, nestaće sa stola odmah.
POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća
Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.
POTAŽ OD GRAŠKA KREPI ORGANIZAM U TRENU Kao izmišljen za jesen
Sočna čorba osvojiće vas od prvog zalogaja.
BRZA KEKS TORTA ZA SVE PRILIKE Uspeva i početnicima u kuhinji, a popravlja dan u trenu
Fenomenalna poslastica jednostavne pripreme, a nema ko će ostati na 1 parčetu.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U PALAČINKE Biće mekane i savršene, i neće pucati ni lepiti se
Primenite ovaj jednostavni trik i videćete razliku koliko su palačinke mekše i sočnije.
POTAŽ OD BUNDEVE Aromatično predjelo koje krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Zdrav i ukusan, a bundeva mu daje posebnu aromu.
OBLANDE Brzi i jeftini slavski kolači skupog ukusa, uspevaju svima, a poći će vam voda na usta
Gotove za 15 minuta, a nestaće sa stola čim se postave.
TRIK ZA NAJBOLJE SARME Ovako će biti sočne i slasne, i neće se odmotavati ni biti previše kisele
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u najlepšim sarmama.
Komentari (0)