POTAŽ OD BUNDEVE Aromatično predjelo koje krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Zdrav i ukusan, a bundeva mu daje posebnu aromu.

Potrebno je
Možda vas zanima:

AROMATIČNI POTAŽ OD BUNDEVE Sočno predjelo koje krepi organizam u trenu
Dodajte pavlaku kao prilog.

POTAŽ OD BUNDEVE Neodoljiva krem čorba zagrejaće vam dušu i telo
Kremast i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

POTAŽ OD BROKOLIJA Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu
Dodajte tost ili prilog po želji.

POTAŽ OD BROKOLIJA Kremast i lagan, okrepiće vas u trenu
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.
- ulje
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 1 kg bundeve
- 600 ml vode
- 100 ml pavlake za kuvanje
- so
- biber
Priprema
Sitno iseckajte luk i šargarepu pa prodinstajte u šerpi na ulju. Očistite bundevu pa je iseckajte na kockice i dodajte u šerpu. Nalijte vodu pa kuvajte, sve dok bundeva ne omekša. Zatim, sklonite sa ringle pa ispasirajte štapnim mikserom. Posolite i pobiberite pa dodajte u potaž pavlaku za kuvanje. Malo vratite na ringlu. Služite toplo, uz prepečeni hleb. Prijatno!

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)