NJOKE SA SLANINOM Slasni specijalitet koji osvaja na prvi zalogaj, po receptu bez premca
Neodoljivo jelo u aromatičnom spoju sa slaninom, za prave gurmane.
Potrebno je:
- 600 g njoka
- 600 g paradajza
- 300 g dimljene mesnate slanine
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- biber
Priprema:
Isecite slaninu na sitne kockice i propržite je na ulju. Zatim dodajte sitno seckan crni luk, isitnjen beli luk i očišćen i iseckan paradajz. Začinite, posolite, pobiberite, dodajte malo bosiljka i sve dinstajte oko 10 minuta. Gotov sos pomešajte sa skuvanim njokama. Bon appetit!
Možda vas zanima:
TOSKANSKE NJOKE SLASNIJE OD KLASIČNIH Neodoljivi italijanski specijalitet kao izmišljen za gurmane
Sočne i slasne, polizaćete prste koliko su ukusne.
NJOKE SA PARMEZANOM I PESTO SOSOM Posno jelo na italijanski način koje budi sva čula
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
NJOKE U PARADAJZ SOSU Klasik kojem se rado vraćamo, posan a veran originalu, za ručak koji se ne zaboravlja
Sočno jelo obožavaće cela porodica, a držaće vas dugo sitim.
NJOKE U PARADAJZ SOSU Donosimo vam originalni italijanski recept za ovaj specijalitet bez premca
Fenomenalne i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.
POSNA KESTEN PIRE TORTA Očaravajuća poslastica koja budi sva čula, zamirisaće cela kuća
Torta kao osmišljena za hladne dane, a sjajno ide sa šoljom kafe ili vinom.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ Biće gotov za 45 minuta, a nije soda ni ulje
Bićete iznenađeni kada vidite o kojoj namirnici je reč.
NJOKE SA SLANINOM Slasni specijalitet koji osvaja na prvi zalogaj, po receptu bez premca
Neodoljivo jelo u aromatičnom spoju sa slaninom, za prave gurmane.
NAJUKUSNIJI DOMAĆI SIR Napravićete ga očas posla, a bolji do sada niste jeli
Trajaće oko nedelju dana, a bićete oduševljeni koliko je ukusan.
LAKO OČISTITE ŠPORET SA RAVNOM PLOČOM Trebaju vam samo 2 namirnice, a nije soda bikarbona
Jednostavan trik koji rešava problem u trenu, a trebaju vam samo namirnice koje ima svaka domaćica.
Komentari (0)