POSNA PICA SA ČOKOLADOM Desert za lepo veče sa prijateljima, kao osmišljen za uživanje
Italijanski klasik na drugačiji način.

Potrebno je
Možda vas zanima:

POSNA ČOKOLADNA PICA Slasna i slatka, uzećete parče više
Fenomenalna i slatka, za pravo uživanje.

ČOKOLADNA PICA Neodoljiva i slatka, za lepo porodično okupljanje
Italijanski klasik na drugačiji način.

ČOKOLADNA PICA Posni specijalitet za sve sladokusce, uzećete parče više
Fenomenalna i slatka, otopićete se od miline.

ČOKOLADNA PICA Specijalitet italijanske kuhinje u savršenom hrskavo-slatkom spoju
Drugačija i fenomenalna, uzećete parče više.
Za testo:
- 300 g brašna
- 150 ml mlake vode
- 1 kesica praška za pecivo
- 3 kašike ulja
- 1 prstohvat soli
Za nadev:
- 100 g čokolade
- 50 g posnog krema
- 1 šolja biljnog mleka
- po želji mlevenih oraha
Priprema
Zagrejte rernu na 250 stepeni. Prvo umesite testo. U činiju stavite brašno, prašak za pecivo, vode i soli i rukom umesite testo. Zatim ga oklagijom razvijte i stavite u pleh. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni 15 minuta na 250 stepeni. Kada je testo gotovo, umotajte ga u vlažnu krpu i pustite da odstoji pet do deset minuta. Za to vreme, rastopite čokoladu u mleku (treba biti gušći sos), onda tu čokoladu pomešajte sa kremom i premažite testo. Pospite ga mlevenim orasima i na kraju dodajte još malo čokolade preko pice. Bon appetit!

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.

POGAČA SA KAČKAVALJEM Kada probate ovaj recept, zaboravićete na sve ostale
Sočna i ukusna, najbolje služite uz šolju jogurta.
Komentari (0)