POTAŽ OD PEČURAKA Krepi organizam u trenu, a posan, prste da poližete
Kremast i sočan, savršen za hladne dane.
Potrebno je:
- 400 g šampinjona
- 2 srednje glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 kašike ulja
- so
- biber
- suvi vlašac
- 200 ml vode
- 200 ml biljne pavlake za kuvanje
Priprema:
Iseckajte sitno crni luk. Izgnječite beli luk. U tiganju na malo ulja i vode prodinstajte crni luk, dok ne postane staklast.Iseckajte šampinjone na listiće pa dodajte u tiganj, kao i beli luk i vlašac. Dinstajte sve dok ne ispari višak vode. Sipajte vodu i biljnu pavlaku pa ostavite da proključa. Prebacite u blender pa sve dobro izblendajte. Zatim, vratite na šporet. Posolite i pobiberite pa kuvajte još 5 minuta. Služite potaž uz prepečen hleb. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PROLEĆNI POTAŽ Krem čorba od pečuraka puna vitamina, krepi organizam u trenu
Kremast i lagan, prava vitaminska bomba.
POTAŽ OD PEČURAKA Sočno predjelo ukusa koji priča priče
Sočna krem čorba zagrejaće vam organizam u trenu.
POTAŽ OD PEČURAKA Kremast i lagan, a krepi organizam u trenu
Sočan i ukusan, nestaće sa stola odmah.
POTAŽ OD PEČURAKA GREJE DUŠU I TELO Pun vitamina i preukusan, sipaćete tanjir više
Kremast i lagan, a zasitan.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)