ORIJENTALNI BATACI Ovakve do sada niste jeli, za gurmane i one izbirljive
Totalno drugačije jelo, u aromatičnom spoju.
Potrebno je:
- 500 g pilećih bataka
- 3 kašike senfa
- so
- biber
- kim
- slatka mlevena začinska paprika
- kašičica karija
Priprema:
Pomešajte so, biber, istucani kim, slatku začinsku papriku i kari. Batake operite, prosušite ih i premažite senfom. Tako premazane batake uvaljajte u pripremljenu mešavinu začina i ređajte ih u pleh, na alu-foliju i tako pecite pola sata na 220 stepeni. Poslužite sa krompirićima i svežom salatom.
Možda vas zanima:
BATACI SA MEDOM Hrskavi i mekani, a meso se lepi za prste, bolje sigurno niste jeli
Služite uz salatu ili prilog po želji.
NAJSOČNIJI BATACI Grčki, hrskavi, medeni, a meso se lepi za prste
Neodoljivi i slasni, samo dodajte prilog po želji.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
SOČNE KRMENADLE U JOGURT SOSU Svaki zalogaj je raj za nepca
Ručak ukusa za čistu desetku.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)