BATACI SA MEDOM Rapsodija različitih ukusa u slatko-slanom spoju, obožavaće cela porodica
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
Potrebno je
- 4 pileća bataka
- 4 kašike meda
- 2 kašike soja-sosa
- 2 čena belog luka (iseckana)
- 1 kašika maslinovog ulja
- so, biber po ukusu
Priprema:
U posudi pomešajte med, soja-sos, beli luk i maslinovo ulje. Batake prelijte ovom marinadom i ostavite da stoje 30 minuta. Zagrejte ulje u tiganju i pržite batake dok ne postanu zlatnosmeđi. Smanjite vatru i kuvajte još 20 minuta, povremeno prelivajući marinadom.
Možda vas zanima:
POHOVANI BATACI SAVRŠENO IDU UZ PIRE KROMPIR Hrskavi i slasni, a meso se lepi za prste
Savršeni za brzi ručak kada nemate vremena.
SOČNI BATACI U PARADAJZ SOSU Nema ko ih ne voli, a meso se lepi za prste
Brzi ručak u kome će cela porodica uživati.
BATACI SA SENFOM ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Aromatični i pikantni, a meso se lepi za prste
Sočni i slasni, ukusa koji se pamti.
BATACI U LISNATOM TESTU Gastronomski užitak u svakom zalogaju, a meso se lepi za prste
Svaki zalogaj je raj za nepca.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)