MEDENI BATACI Slasno jelo u drugačijem spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Dodajte omiljeni prilog i uživajte.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

VOJVOĐANSKI BATACI Aromatično jelo sa višnjama i cimetom, a meso se lepi za prste
Slasni spoj mesa sa pavlakom, višnjama i cimetom, za prave gurmane.

ČOKOLADNI BRAUNI Jednostavni slatkiš koji svi vole, a priprema je tako jednostavna
Fenomenalni slatkiš oduševiće i one izbirljive.

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.
- 600 g pilećih bataka
- 40 g putera
- sok od jednog limuna
- 50 g meda
- 2 čena belog luka
- so
- biber
Priprema:
U šerpu stavite puter, sok od limuna, med i seckani beli luk, a onda sve stavite na ringlu i kuvajte pet minuta. Batake začinite solju i biberom, pa ih prelijte smesom od meda i pecite batake, poklopite posudu i pecite u rerni oko 40 minuta na 200 stepeni. Sklonite poklopac i zapecite još desetak minuta.

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

RUM KOLAČ Sočan kolač mekan kao duša, ukusa koji priča priče
Neodoljiv desert jednostavne pripreme.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.
Komentari (0)