POHOVANI BATACI SE LEPE ZA PRSTE Hrskavi i slasni, uživaće cela porodica
Svaki zalogaj je gurmanski raj, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 4 pileća bataka
- 2 jaja
- 1 šolja brašna
- 1 šolja prezli
- so, biber po ukusu
- ulje za prženje
Priprema:
Batake operite i osušite. U jednoj posudi umutite jaja. U drugu posudu stavite brašno, a u treću prezle. Batake prvo uvaljajte u brašno, zatim u jaja, pa u prezle. Pržite u dubokom ulju dok ne postanu zlatnosmeđi.
Možda vas zanima:
POHOVANA PILETINA U MARINARA SOSU RAJ ZA NEPCA Neće odoleti ni najveći gurmani
Piprema je jednostavna, a ukus božanstven.
BATACI U PARADAJZ SOSU Ručak gotov očas posla koji će porodica obožavati, u savršenom spoju ukusa
Sočni i slasni, a meso se lepi za prste.
BATACI SA MEDOM Hrskavi i mekani, a meso se lepi za prste, bolje sigurno niste jeli
Služite uz salatu ili prilog po želji.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)