POHOVANI BATACI SE LEPE ZA PRSTE Hrskavi i slasni, uživaće cela porodica
Svaki zalogaj je gurmanski raj, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je
- 4 pileća bataka
- 2 jaja
- 1 šolja brašna
- 1 šolja prezli
- so, biber po ukusu
- ulje za prženje
Priprema:
Batake operite i osušite. U jednoj posudi umutite jaja. U drugu posudu stavite brašno, a u treću prezle. Batake prvo uvaljajte u brašno, zatim u jaja, pa u prezle. Pržite u dubokom ulju dok ne postanu zlatnosmeđi.

BUREK SA SIROM Savršeno se slaže sa jogurtom ili kiselim mlekom, prste da poližete
Hrskavih kora i sočnog nadeva, pravićete stalno.

NEODOLJIVA MUSAKA OD KARFIOLA Savršenog ukusa, pravi raj za nepca
Ako volite klasičnu musaku, ovu sa karfiolom ćete obožavati.

SVINJSKE ŠNICLE PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Ukusne kao iz najboljih restorana
Recept čuvenog kuvara Džejmija Olivera raspametiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Dugo će vas držati sitim, ukusa koji priča priče
Fenomenalne i sočne, prste da poližete.

NAJBOLJI POSLASTIČARSKI KREM Provereno uspeva, a ukus je neverovatan, caka je u ovome
Savršeni krem sa kojim uspeva svaka poslastica, probajte i uverite se.
Komentari (0)