SMUĐ ORLI Posni specijalitet kog će obožavati cela porodica, za pravo uživanje

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Dodajte pomfrit ili prilog po želji, bićete oduševljeni.

smuđ orli
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 g fileta smuđa
  • 1,5 dl piva
  • 100 g brašna
  • so

Priprema:
Filete isecite na krupnije komade, dobro ih osušite ubrusom, pa ih posolite. Umutite žumanca, dodajte pivo i brašno, pa kada se sve sjedini, lagano umešajte sneg od dva belanca. Ribu prvo uvaljajte u brašno, pa u orli masu i pržite na ulju. 

@moja.trpeza PAŠTETA OD TUNJEVINE Potrebni sastojci: Jedna tunjevina. Dve kašičice kafane senfa. Dve kafene kašičice majoneza. Pola ceđenog limuna. Jedno celo kuvano jaje Prstohvat peršuna. So po ukusu. Priprema: stavljamo u posudu konzervu tunjevine u komade, kašičicu senfa i majoneza, zatim dodajemo jedno kuvano jaje i sipamo preko smese, limunov sok, svu smesu izmiksamo stapnim mikserom da se spoji u kompaktnu smesu. Nakon što to uradimo, prebacimo u posudu za serviranje i možemo da uzivamo u domaćoj pašteti bez aditiva i konzervansa. Ako vam se dopao ovaj recept obavezno lajkujte ovaj video. #trpeza #mojatrpeza #fypシ゚ #fyp #foryoupage #goviral ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading