TORTILJA SA ŠUNKOM I KAČKAVALJEM Specijalitet kome nije moguće odoleti, za pravo uživanje
Dodajte jogurt ili prilog po želji.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

JAGNJETINA SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za prave gurmane i one izbirljive
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PICA NA VODI Sočna i slasna, ukućani će stajati u redu za još
Savršena za dane strogog posta.

PUNJENA PLEĆKA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, poćiće vam voda na usta
Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
- 1 tortilja
- 2 jaja
- 50 g šunke
- 40 g kačkavalja
- so
- biber
- začini po želji
- malo ulja
Priprema:
Umutite jaja, pa posolite i začinite. Sipajte ulje u tiganj, pa zagrejte. Dodajte umućena jaja, pa preko stavite tortilju. Zapečena jaja okrenite sa tortiljom. Zatim, šunku iseckajte na kockice pa narendajte kačkavalj. Dodajte preko jaja. Preklopite špatulom jednu stranu, da dobijete oblik valjka. Prebacite tortilje na tanjir pa isecite tortilju napola. Služite toplo uz prilog po želji. Bon appetit!

PUNJENE PAPRIKE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Sočno i slasno jelo, ukućani će stajati u redu za još.

OBOJITE JAJA U ROZE ZA USKRS Izgledaće nežno i originalno, a sastojci su potpuno prirodni
Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.

POSNE SARMICE OD ZELJA ZA SAVRŠEN RUČAK Toliko su ukusne da ćete zaboraviti da nedostaje meso
Sočne i ukusne, prste da poližete.

POSNA KREMPITA Mekana kao duša, a topi se u ustima, ovakvu do sada niste jeli
Sa keksom i pudingom, sočna i ukusna.

POSNI KREM BRULE Francuski desert raspametiće i one koji ne vole slatko
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.
Komentari (0)