AROMATIČNI KREM NAMAZ Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, prste da poližete
Slasan i mirisan, daće šmek svakom jelu.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NAMAZ OD PASULJA Aromatični prilog koji daje šmek svakom jelu
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

POSNA PAŠTETA OD ORAHA Mažite na hleb ili dodajte kao prilog, nikad ukusnija
Posna i slasna, prste da poližete.

POSNA PAŠTETA OD MASLINA I LUKA Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog.

PAŠTETA OD TUNJEVINE Savršena da se maže na hleb ili kao prilog, posna a drugačija
Savršena za početak Uskršnjeg posta, prste da poližete.
- 1/2 kg sremskog sira
- 2 kuvana jaja
- 4 čena belog luka
- 1 kašika senfa
- 100 g majoneza
- 2 dl kisele pavlake
- 5 kiselih krastavčića
- malo soli i bibera
Priprema:
Kisele krastavčiće, beli luk i jaja sitno iseckajte. Sir izgnječite viljuškom, pa dodajte pavlaku, majonez i senf. Mešajte dok se masa lepo ne ujednači, pa dodajte krastavčiće, jaja i beli luk. Promešajte namaz još jednom, proverite da li je dovoljno slano, pa dodajte soli i bibera.

EPL PRED NAJVEĆIM IZAZOVOM DO SAD: Konkurencija preuzima prvo mesto na tržištu

SVAKA JE DEO MENE: Dara Bubamara o novom albumu, trajanju i emocijama (FOTO/VIDEO)

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

Studenti blokaderi kod "Informera"; Mali: Ugrozili su zaposlene, podrška za sve novinare i urednike FOTO

MOGU LI "ORLOVI" DO MUNDIJALA? Pojavila se projekcija Svetskog prvenstva i obradovala Piksija i Srbiju

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

OPET SLAVLjE GOSTIJU: U Kraljevu Sloga poražena od Metalca iz Gornjeg Milanovca

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

HRVAT VERUJE SRBINU Juventus slavio na debiju Igora Tudora, Vlahović asistirao za jedini gol

ZABAVA ZAVRŠENA TRAGEDIJOM Dve osobe poginule su u pucnjavi

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.

POSNE PIHTIJE Od oslića, a ukusne i sočne, nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

SLASNE POGAČICE SA ČVARCIMA Savršene za doručak ili večeru, najbolje služite uz jogurt
Slasne i ukusne, još bolje od onih iz pekare.

ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica koja je dobila ime po grofu
Savršena za sve svečane prilike.

VASINA TORTA Očaravajuća poslastica sa lepom ljubavnom pričom iza svog imena
Nastala je 1908 godine u Paraćinu. Tamo su živeli Vasa i njegova supruga Jelena. Ona je bila slabog zdravlja. Kada je Jelena bila trudna, Vasa je našao najbolje stručnjake iz Beča Iako je njena trudnoća mogla da bude pogubna, rodila je zdravog sina. Jelenina majka ih je dočekala u Paračinu sa velikom trpezom. Deo trpeze bila je i torta, napravljena, u čast njenog zeta Vase.
Komentari (0)