SKUVAJTE PŠENICU OČAS POSLA Savet iskusnih domaćica koji uspeva svima
Primenite ovaj trik, zrna će biti mekša i ona će se mnogo brže skuvati.
Potrebno je:
- pola kg pšenice belije
- pola kg prah šećera
- pola kg mlevenih oraha
- 2-3 kesice vanilin šećera
- pola kašičice cimeta
- mleveni orasi i jezgra oraha za ukrašavanje
Priprema:
Ocedite potopljenu pšenicu pa nalijte listu vodu. Zatim kuvajte sve dok se zrno ne raspadne, trebaće vam oko 20 minuta. Procedite pa sameljite na mašini za meso. Sjedinite sa prah šećerom i mlevenim orasima. Dodajte 3 kesice vanilinog šećera i cimet. Pospite žito mlevenim orasima pa dekorišite orasima.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVAN TRIK ZA SAVRŠEN PIRINAČ Dodajte ovu namirnicu i neće biti lepljiv već rastresit
Potrebna je samo jedna namirnica, a pirinač će biti savršen.
SPREČITE KROMPIR DA PROKLIJA Trik je jednostavan, a provereno rešava problem u trenu
Trik je jednostavan, a provereno radi.
MAĐARICE OVAKO PRAVE PUNJENE PAPRIKE Ove 4 razlike su ključne, a mnogo utiču na ukus
Trikovi su jednostavni, a jelo ispadne fenomenalno.
5 NAJČEŠĆIH GREŠKI KADA KUVATE KAFU Prave ih i iskusne domaćice, a to ubija ukus i dodaje gorčinu
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u savršenoj kafi.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)