SKUVAJTE PŠENICU OČAS POSLA Savet iskusnih domaćica koji uspeva svima
Primenite ovaj trik, zrna će biti mekša i ona će se mnogo brže skuvati.
Potrebno je:
- pola kg pšenice belije
- pola kg prah šećera
- pola kg mlevenih oraha
- 2-3 kesice vanilin šećera
- pola kašičice cimeta
- mleveni orasi i jezgra oraha za ukrašavanje
Priprema:
Ocedite potopljenu pšenicu pa nalijte listu vodu. Zatim kuvajte sve dok se zrno ne raspadne, trebaće vam oko 20 minuta. Procedite pa sameljite na mašini za meso. Sjedinite sa prah šećerom i mlevenim orasima. Dodajte 3 kesice vanilinog šećera i cimet. Pospite žito mlevenim orasima pa dekorišite orasima.
Možda vas zanima:
NAJBOLJI PIRE KROMPIR Dodajte mu ova 2 sastojka, biće nikad kremastiji
Neodoljiv i kremast, prste da poližete.
AKO ŽELITE DA TESTO BUDE MEKANO URADITE OVO Kiflice će biti savršene i treći dan
Jedan sastojak biće dovoljan da kiflice budu mekane i sočne.
DODAJTE OVO U PIRINAČ Neće se lepiti, trik provereno radi, a namirnicu već imate
Poznata blogerka sa Instagrama podelila je jednostavan,a koristan trik kako da pirinač bude super.
OČISTITE REŠETKU OD ŠPORETA OČAS POSLA Neće biti ribanja, a treba vam samo 1 namirnica
Primenljiv trik iskusnih domaćica rešiće problem u trenu.
TIRAMISU SA LIMUNOM Desert za pamćenje koji pomera granice dobrog ukusa, po najboljem receptu
Sočni kolač u slatko-kiselkastom spoju ukusa, prste da poližete.
ČORBA OD LUKA Aromatično predjelo krepi organizam u trenu
Najbolje služite uz prepečen hleb.
NAJBOLJA MARINADA ZA MESO Biće mekano i sočno, po savetu iskusnih domaćica
Primenite jednostavan trik koji provereno radi.
KIFLICE SA DŽEMOM Neodoljive i slatke, za savršen doručak, a odlično idu sa čajem
Slatke i mekane, po starom teta Biljinom receptu.
PICA SA PILETINOM Slasno jelo za lepo veče sa prijateljima, po originalnom italijanskom receptu
Hrskavih kora i sočnog nadeva, ovakvu do sada niste jeli.
Komentari (0)