NAMAZ OD TUNJEVINE Slasan i drugačiji, a daje šmek svakom jelu
I da ne volite tunjevinu, ovaj namaz ćete obožavati.
Potrebno je:
- 1 tunjevina
- 2 kašike majoneza
- kašika senfa
- 3 kisela krastavčića
- so
- biber
- 3 čena belog luka
Priprema:
Sitno iseckajte krastavčiće i beli luk. U jednoj posudi pomešajte tunjevinu bez ulja pa dodajte majonez i senf. Sve dobro promešajte. Dodajte krastavčiće i beli luk pa začinite. Mažite namaz samostalno na hleb ili dodajte kao prilog.
Možda vas zanima:
TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
TAHINI Kremasti prilog koji se slaže sa brojnim namirnicama, a može da se jede i samostalno sa hlebom
Pasta od mlevenog susama, bogate kremaste teksture.
PILEĆA PAŠTETA Za brzi doručak ili kao slasan prilog, a ukusa koji priča priče
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
PILETINA SA KIKIRIKIJEM Sočno i slasno jelo koje će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.
SUPA OD SPANAĆA Neodoljiva i aromatična, a krepi organizam u trenu
Aromatično predjelo pomera granice dobrog ukusa, za sve prilike.
PITA SA PAPRIKAMA I SIROM Sočna i slasna, savršena za sve prilike
Ukusa koji priča priče, uzećete parče više.
SALEP Turski napitak savršen za hladne zimske dane, a služio se još u Osmanskom carstvu
Aromatični napitak dekorišite cimetom i pistaćima.
TIRAMISU SA LIMUNOM Desert za pamćenje koji pomera granice dobrog ukusa, po najboljem receptu
Sočni kolač u slatko-kiselkastom spoju ukusa, prste da poližete.
Komentari (0)