PILEĆA PAŠTETA Za brzi doručak ili kao slasan prilog, a ukusa koji priča priče

Izvor: Ivana Pavlović

09:00

Sezonski recepti 0

Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

pileća pašteta
Shutterstock

Potrebno je

Možda vas zanima:

  • 400 g belog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 1 veza peršuna
  • 2 kašike senfa
  • 2 kašike majoneza
  • 1 kašika kečapa
  • sok od pola limuna
  • so, biber
  • vlašac
  • kari

Priprema:
U rerni ispecite belo meso. Onda ga iskidajte na komade i prebacite u blender, dodajte sečen crni luk, čen belog luka, iseckanu vezu peršuna, senf, majonez, kečap, sok od limuna, soli i bibera i malo karija. Izblendajte dobro da smesa postane kompaktna. Zatim pospite paštetu sa malo vlašca.  Prijatno!

 

img
28. 02. 2025 10:36

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

img
25. 03. 2025 10:26

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

img
25. 01. 2025 12:08

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

img
30. 03. 2025 19:27

Svi misle da znaju kako se koristi čekić za meso, ali ustvari non-stop to rade pogrešno: Evo za šta su namenjene obe strane, nije ono šta ste mislili

Komentari (0)