NAJMEKŠE KNEDLE Caka da budu mekane i sočne je u ovome
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u najmekšim knedlama.
Najčešće greške kod pripreme knedli
Koristite pogrešno brašno
Umesto mekog brašna da ne bi knedle bile gumenaste bolje je da koristite oštro.
Testo nije dovoljno zamešeno
Testo od krompira umesite na pobrašnjenoj podlozi da knedle ne bi bile gnjecave.
Radite "odokativno"
Najbolje je da izmerite sastojke svaki put i da se držite recepta.
Ne dodajete so
U testo dodajte i prstohvat soli, kako bi naglasila slatkoću soka iz šljiva.
Dodatni saveti:
Ako koristite gustin umesto brašna stavite 35 g gustina, 2 jaja i 25 g otopljenog maslaca na 500 g krompira.
Ruke prvo pokvasite vodom ili pobrašnite. Smrznutom voću ocedite višak vode pa ga pošećerite.
Možda vas zanima:
KNEDLE SA ŠLJIVAMA Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju na prošla vremena
Fenomenalan desert uspeće i početnicima u kuhinji.
NAJLEPŠI JESENJI DESERT Knedle sa jabukama i cimetom, mekane kao duša, a mirišu na ljubav
Kao izmišljene za jesen, a ukućani će stajati u redu za još.
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA Fenomanalni desert za dane posta koji se topi u ustima
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
KNEDLE SA ŠLJIVAMA Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima
Sočne i mekane kao duša, a ukućani će stajati u redu za još.
ŠPAGETE KARBONARA Recept Suzane Jovanović za najukusnije jelo, prste da poližete
Suzana Jovanović već decenijama živi u skladnom braku sa Sašom Popovićem, a njene muzičke hitove publika rado peva. Upravo su ove špagete karbonara omiljene u njenoj porodici, ali i svima koji su probali ovo fenomenalno jelo.
NAJMEKŠE KNEDLE Caka da budu mekane i sočne je u ovome
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u najmekšim knedlama.
NEODOLJIVI UŠTIPCI Sočni i slasni, po starom bakinom receptu
Slasni ušipci za pravo uživanje.
PIRE KROMPIR KAKAV DO SADA NISTE JELI Dodajte mu ovo i biće nikad kremastiji
Biće sočan i kremast, a ovi sastojci mu daju šmek.
FRANCUSKI KROASANI Neodoljivo pecivo koje savršeno ide uz kafu ili čaj
Pecivo bez premca ukusa koji se pamti.
Komentari (0)