PILEĆA PAŠTETA Neodoljivi namaz ukusa koji priča priče, a uspeva i potpunim početnicima
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.

Potrebno je:
- 1 komad pilećeg belog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 6 komada kiselih krastavaca
- 10 komada maslina bez koštica
- kašičica sušenog peršuna
- sušena kašičica majčine dušice
- pola limuna
- kašika senfa
- so
- biber
- maslinovo ulje
Priprema:
U slanoj vodi skuvajte piletinu, pa je izvadite. Od tečnosti sačuvajte šolju bujona. Nakon što se meso prohladi, prebacite ga u blender pa dodajte sve sastojke i mutite postepeno sipajući bujon. Nakon što smesa postane kremasta, posolite i pobiberite, pa sipajte senf i limunov sok. Umutite da se sve ujednači, pa prespite u činiju i pustite da se pašteta hladi.Prijatno!
Možda vas zanima:

TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.

RIBLJA PAŠTETA Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.

DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA BOLJA OD KUPOVNE Zdrava i pikantna, za prave gurmane i one izbirljive
Bez aditiva i konzervansa, a kari joj daje poseban šmek, pravićete stalno.

NAMAZ KOJI ĆE VAS PRODRMATI UJUTRU Domaća pašteta od PEČENE piletine je najukusniji doručak
Svi ukućani će je obožavati!

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)