NEODOLJIVE KROFNE Trik kako da budu mekane i vazdušaste, a uspeće svima

Izvor: Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Sočne i ukusne, a ukusa koji priča priče.

domaće krofne
Shutterstock

Izvadite sastojke iz frižidera pa držite sastojke na sobnoj temperaturi nekih pola sata.

Možda vas zanima:

Pripremite kvasac pa dodajte još pola kesice praška za pecivo, on će da spreči nastajanje rupica u krofnama.

Testo zamesite dan ranije pa ga ostavite da narasta preko noći.

Pazite samo da ga ne premesite, jer neće biti mekane i vazdušaste.

Pun boja i ukusa - rolat od povrća Sastojci: 100g tikvica 1 šargarepa 200g krompira 2 jaja So, biber Priprema: Rendajte tikvice, šargarepu i krompir, dodajte začine i jaja, pa dobro promešajte. Sipajte smesu u pleh obložen papirom i pecite 20 minuta na 180°C. Ostavite da se ohladi, zatim formirajte rolat, odvojite papir i premažite po želji. Uživajte u sočnom i zdravom rolatu! #trpeza #mojatrpeza #fyp #foryou #foryoupage #fyf ♬ original sound - Moja Trpeza


 

Komentari (0)