NEODOLJIVE KROFNE Trik kako da budu mekane i vazdušaste, a uspeće svima
Sočne i ukusne, a ukusa koji priča priče.

Izvadite sastojke iz frižidera pa držite sastojke na sobnoj temperaturi nekih pola sata.
Pripremite kvasac pa dodajte još pola kesice praška za pecivo, on će da spreči nastajanje rupica u krofnama.
Testo zamesite dan ranije pa ga ostavite da narasta preko noći.
Pazite samo da ga ne premesite, jer neće biti mekane i vazdušaste.
Možda vas zanima:

TAJNI SASTOJAK ZA NAJBOLJE KROFNE Biće vazdušaste i mekane, a trik je u ovome
Fenomenalan slatkiš, za prave sladokusce.

DRAGICA NAM JE DALA RECEPT ZA NAJMEKŠE PRINCES KROFNE Zamirisaće cela kuća
Napravite ovaj starinski slatkiš po receptu Dragice Marković iz Jasenice kod Valjeva

FENOMENALNI PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo najbolje ide uz kafu ili čaj
Savršen spoj ukusa u aromatičnom pecivu, za sve prilike.

AROMATIČNE CIMET ROLNICE Slatko pecivo koje savršeno ide uz šoljicu kafe
Neodoljive i slatke, za pravo uživanje.

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)