NEODOLJIVE KROFNE Trik kako da budu mekane i vazdušaste, a uspeće svima

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Sočne i ukusne, a ukusa koji priča priče.

domaće krofne
Shutterstock

Izvadite sastojke iz frižidera pa držite sastojke na sobnoj temperaturi nekih pola sata.

Pripremite kvasac pa dodajte još pola kesice praška za pecivo, on će da spreči nastajanje rupica u krofnama.

Testo zamesite dan ranije pa ga ostavite da narasta preko noći.

Pazite samo da ga ne premesite, jer neće biti mekane i vazdušaste.

@moja.trpeza Pun boja i ukusa - rolat od povrća Sastojci: 100g tikvica 1 šargarepa 200g krompira 2 jaja So, biber Priprema: Rendajte tikvice, šargarepu i krompir, dodajte začine i jaja, pa dobro promešajte. Sipajte smesu u pleh obložen papirom i pecite 20 minuta na 180°C. Ostavite da se ohladi, zatim formirajte rolat, odvojite papir i premažite po želji. Uživajte u sočnom i zdravom rolatu! #trpeza #mojatrpeza #fyp #foryou #foryoupage #fyf ♬ original sound - Moja Trpeza


 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading