NEODOLJIVI SOJA SOS Aromatični umak koji savršeno ide sa piletinom i pirinčem, prste da poližete
Neodoljvi umak raspametiće sve koji ga budu probali.
Potrebno je:
- 100 g sojinog brašna
- 50 g sojinog ulja
- 500 ml sojinog mleka
- 50 g soka od limuna
- pola struka peršuna
- so
- mleveni beli biber
Priprema:
U tiganju zagrejte sojino ulje pa umešajte sojino brašno. Zatim pržite dok brašno ne dobije žućkastu boju pa sipajte toplo sojino mleko. Kuvajte sos sve dok se smesa ne zgusne. Posolite, pobiberite, pa pospite seckanim peršunom i limunovim sokom.
Možda vas zanima:
POSNI TARTAR SOS SUPER IDE UZ RIBU Kremast i aromatičan, tera vodu na usta
Ukusom nimalo ne zaostaje za originalom.
DOMAĆI PARADAJZ SOS OSVAJA UKUSOM Savršen za paste i ćufte, a uspeva i početnicima
Priprema je jednostavna, a ukus savršen.
DOMAĆI BEŠAMEL SOS Savršen uz ćufte i lazanje, nema ko vam neće tražiti recept
Pravi se lako, a daće šmek svakom jelu.
TAJNI SASTOJAK ZA PARADAJZ SOS Nikad se ne biste setili, a skroz utiče na ukus
Trik je jednostavan, a sos će biti savršen.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)