ČIZBURGER Ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz pomfrit kao prilog.

Za čizburger
- 150 g mešanog mlevenog mesa, za jedan čizburger
- lepinje za hamburgere
- kačkavalj u listićima
- zelena salata
- paradajz
- kiseli krastavčići
- crveni luk
- so
- biber
Za sos
- 2 kašike majoneza
- pola kašike senfa
- 1 kašičica aleve paprike
- prstohvat belog luka u prahu
- malo sitno seckanog crnog luka
- so
Priprema:
Na manje pljeskavice podelite meso tako da ih formirate prema veličini lepinje. Treba da viri izvan lepinje do pola centimetara. U sredini svake pljeskavice napravte lagano udubljenje da sprečite da se uveća, pa posolite i pobiberite. U jednoj činiji pomešajte sve sastojke. Ulje zagrejte na srednjoj vatri u tiganju. Zatim položite pljeskavice pa ih blago pritisnite špatulom. Sa obe strane pržite meso oko 2 minuta. Potom dodajte list sira pa pržite dok se ne otopi. Sosom premažite donju lepinju pa dodajte list zelene salate, kolut do dva paradajza, meso sa sirom, krastavac i crveni luk. Prekrijte gotovom lepinjom sa premazanim sosom.

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)