KOKOS KOLAČ Sočan i sladak, vraća u dane letovanja, za pravo uživanje
Fenomenalan desert pomeriće granice dobrog ukusa.
Potrebno je:
- 5 belanca
- 150 g šećera
- 150 g kokosa
- 2 kašike brašna
- pola kesice praška za pecivo
- 5 komada žumanca
- 150 g šećera
- 1 kesica pudinga od vanile
- 3-4 kašike brašna
- 1 kesica vanilinog šećera
- pola litre mleka
- 250 g margarina
Priprema:
Belanca umutite sa šećerom pa kad se umute dodajte šne. Polako dodajte kokos, brašno i prašak za pecivo. I Istresite u tepsiju i pecite još 20 do 25 minuta. Umutite žumanca, šećer, puding, brašno i vanilin šećer pa ukuvajte u pola litra mleka. U prohlađen fil dodajte margarin pa sve prespite u tepsiju preko kore. Zatim odozgo kolač pospite kokosom.
Možda vas zanima:
LEDENE KOCKE Nikad kremastije, a idealne za svaku svečanu trpezu
Sočan slatkiš savršenog ukusa nestaće sa stola čim se postavi.
NEODOLJIVO TRILEĆE Recept za sve prilike ukusa koji priča priče, a nema ko vam neće tražiti još jedno parče
Fenomenalni kolač sa tri vrste mleka, za pravo uživanje.
ČIZKEJK Neodoljivi kolač po originalnom receptu, a savršeno se slaže sa šoljom kafe
Fenomenalni desert neodoljivog ukusa, u savršenom spoju sa keksom, voćem i kajmakom.
AROMATIČNE KAPUĆINO KOCKE Neodoljivi desert osvojiće i one izbirljive, a lagane i kremaste
Fenomenalni slatkiš oduševiće i one koji ne vole slatko.
KNEDLE ZA SUPU Ovako uvek ispadnu savršene, a trik je jednostavan
Ukusne i sočne, ukusa koji priča priče.
KOKOS KOLAČ Sočan i sladak, vraća u dane letovanja, za pravo uživanje
Fenomenalan desert pomeriće granice dobrog ukusa.
DOMAĆA KREMPITA Fenomenalan desert koji pomera granice dobrog ukusa, po starinskom receptu
Fenomenalno jelo slasnog ukusa, koje pomera granice dobrog ukusa.
PIKANTNO MEKSIČKO JELO SA POVRĆEM Osvaja na prvi zalogaj, a gurmani će ga obožavati
Najbolje služite uz kuvani kukuruz.
PITA SA MESOM Neodoljiva i slasna, prste da poližete
Služite toplu uz prilog po želji.
Komentari (0)