KOKOS KOLAČ Sočan i sladak, vraća u dane letovanja, za pravo uživanje
Fenomenalan desert pomeriće granice dobrog ukusa.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

AROMATIČNI KAPKEJKSI Naprave se lako, a pojedu brzo pa se traži dodatak
Mirisni i slatki, osvojiće vas od prvog zalogaja.

PROLEĆNI KOLAČ SA MALINAMA I ČOKOLADOM Kremast i osvežavajući desert koji miriše na ljubav
Sladak i lagan, nema ko vam neće tražiti recept.

MRAMORNI KOLAČ BOLJI OD KLASIČNOG U savršenom spoju sa kafom, za jutro koje se pamti
Sočan i sladak, obožavaćete ga od prvog zalogaja.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Nema ko će mu odoleti, a priprema je tako jednostavna
Fenomenalan desert osvojiće vas od prvog zalogaja.
- 5 belanca
- 150 g šećera
- 150 g kokosa
- 2 kašike brašna
- pola kesice praška za pecivo
- 5 komada žumanca
- 150 g šećera
- 1 kesica pudinga od vanile
- 3-4 kašike brašna
- 1 kesica vanilinog šećera
- pola litre mleka
- 250 g margarina
Priprema:
Belanca umutite sa šećerom pa kad se umute dodajte šne. Polako dodajte kokos, brašno i prašak za pecivo. I Istresite u tepsiju i pecite još 20 do 25 minuta. Umutite žumanca, šećer, puding, brašno i vanilin šećer pa ukuvajte u pola litra mleka. U prohlađen fil dodajte margarin pa sve prespite u tepsiju preko kore. Zatim odozgo kolač pospite kokosom.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)