STARINSKI RECEPT ZA MODERNE DOMAĆICE Šnicle iz rerne, prava poslastica za nepce
Ukus je sjajan a one mekane, gratis dobijete fini saft
Sastojci:
- 6 šnicli
- 2 kašike brašna
- 1 kašika suvog začina
- 1 kašika mlevene, crvene paprike
- 1 kašičica peršunovog lista
- malo bosiljka i ruzmarina, malo bibera
- 200 ml mleka
- 300 ml vode
Priprema:
Svaku šniclu izlupati.
Uvaljati šnicle u brašno pa ih poslagati u vatrostalnu tepsiju.
Pomešati vodu, mleko i začine pa preliti preko šnicli.
Staviti u rernu koju smo zagrejali na 200 stepeni i peći sat vremena.
AKo vam se učini da nisu pečene ostavite još malo u rerni za svaki slučaj.
Isto tako ako vidite da vam je skoro sva tečnost isparila dolijte još malo vode.
Poslužite tople uz pire ili rižu, prelivajući ih saftom koji je nastao prilikom pečenja uz njih.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)