SLASNA KROMPIR SALATA Idealna za svaku svečanu trpezu,poćiće vam voda na usta
Sočna i slasna, ovakvu do sada niste jeli.
Potrebno je:
- 1 kg krompira
- 1 ljubičasti luk srednje veličine
- 1 kašičica senfa
- 100 ml vode
- 1 kašika jabukovog sirćeta
- 3 kašike suncokretovog ulja
- sveže mleveni biber po ukusu
- ½ kašičice soli
- 1 kašika seckanog peršuna
Priprema:
Ogulite krompir pa ga kuvajte pola sata. Onda ga stavite u hladnu vodu pa ga ogulite i secite na kriške. Zatim isecite crni luk pa dodajte krompiru i promešajte. Sipajte vodu, ulje,sirće i senf pa promešajte i prelijte preko krompira.Ostavite tako sat vremena pa pospite salatu seckanim peršunom, posolite i pobiberite, Na kraju sve dobro promešajte.
Možda vas zanima:
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
NAJUKUSNIJA KUPUS SALATA Ova dva sastojka joj daju poseban šmek, i totalno menjaju ukus
Karmelizovani luk i pavlaka dodaju na ukusu.
KISELA SALATA OD PLAVOG PATLIDŽANA Super ide uz roštilj i pečenje, a gotova očas posla
Pravo letnje osveženje, pravićete stalno.
DELUKS KROMPIR SALATA Raspametiće goste na svečanoj trpezi, a priprema je nikad lakša
Nećete moći da prestanete da jedete.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)