LAZANJE SA PILETINOM I PEČURKAMA Slasne i drugačije, a držaće vas dugo sitim
Fenomenalne i sočne, prste da poližete.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

POSNE LAZANJE Sočne i slasne, nestaće sa stola odmah
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

LAZANJE PO RECEPTU VODITELJKE LEE KIŠ Sočnije i slasnije od onih klasičnih, prste da poližete
Voditeljka Lea Kiš jedno je od omiljenih lica s malih ekrana, a svoju njenu karijeru prati zavidan uspeh bez skandala. Da se odlično snalazi u kuhinji, pokazao je i recept za sočne lazanje, koje posebno vole njen suprug Momčilo i ćerka Mia. Pripremite i uverite se zašto su toliko ukusne, sigurni smo da se nećete pokajati.

6 TRIKOVA ZA NAJSOČNIJE LAZANJE Imaće hrskavu koru i slasan nadev, a ovo će dodati na ukusu
Primenite jednostavne trikove i uživajte u omiljenom jelu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
- 500 g pilećeg filea
- 300 g pečurki
- luk
- 3 čena belog luka
- 400 g paradajz sosa
- 250 g mocarele
- 200 g rikola sira
- 100 g parmezana
- 12 listova za lazanje
- 2 kašike maslinovog ulja
- So
- biber
- svež bosiljak i peršun
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Masinovo ulje zagrejte u velikom tiganju, na srednjoj temperaturi.Dodajte iseckani luk pa pržite sve dok ne postane staklast. Umešajte beli luk pa pržite još minut. Dodajte piletinu i pržite. Dodajte pečurke i pržite, onda paradajz sos, so i biber po ukusu, pa kuvajte još 10 minuta. Listove za lazanje skuvajte prema uputstvu sa pakovanja, pa ih ocedite i ostavite sa strane. Veliki pleh za pečenje premažite maslinovim uljem pa nanesite fil od piletine i pečuraka. Onda opet nanesite listove za lazanje pa sloj sireva. Postupak ponavljajte sve dok ne utrošite sav materijal. Poslednji treba da bude sloj sa sirevima. Pospite lazanje rendanim parmezanom. Pecite lazanje 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni i pokriveno aluminijumskom folijom. Zatim skinite foliju i pecite još 10 minuta. Na kraju, dekorišite svežim bosiljkom i peršunom. Bon appetit!

USKRŠNJA POGAČA Svečana i mekana kao duša, a biće super i hladna
Slasna i sočna, ukućani će stajati u redu za još.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
Komentari (0)