PILEĆI FILE U PARADAJZ SOSU Sočno jelo koje osvaja na prvi zalogaj, u kremastom prelivu
Ukusno jelo oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

GRANITIRANI KROMPIRIĆI Savršeno hrskavi, a super kao prilog, ukusa koji se ne zaboravlja
Dodajte uz meso ili jelo po izboru.

PUNJENI PATLIDŽAN RAJ ZA NEPCA Ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočno i slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.
- 500 g pilećeg filea
- konzerva paradajz pelata
- glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- kašika maslinovog ulja
- kašičica suvog origana
- kašičica suvog bosiljka
- so
- biber
- svež peršun
Priprema:
Pileće filete operite i osušite. Onda ih posolite i pobiberite sa obe strane. Na srednjoj vatri u velikom tiganju zagrejte maslinovo ulje.Onda dodajte pileće filete i pržite 5 do 7 minuta, sa svake strane.).Izvadite piletinu pa je ostavite sa strane. Propržite sitno seckani crni luk dok ne postane staklast, pa dodajte sitno seckani beli luk i pržite još minut. Sipajte paradajz pelat u tiganj, pa kuvajte dok paradajz ne omekša i sos se ne zgusne, 10 do 15 minuta. Potom dodajte origano i bosiljak, pa promešajte. Piletinu vratite u tiganj i kuvajte još 10 minuta. Posolite i pobiberite, pa služite toplo. Na kraju, pospite svežim peršunom.

DOMAĆE PROTEINSKE ČOKOLADICE ZDRAVIJE OD KUPOVNIH Uklapaju se i u dijetu, a savršenog ukusa
Čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi.

PUNJENA JAJA Sočno predjelo koje se brzo pravi, a savršeno za slavsku trpezu
Gurmansko predjelo oduševiće sve goste.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.
Komentari (0)