OSLIĆ ORLI Najbolji ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Riba je poznata kao namirnica koja zamenjuje meso, a ovaj oslić će vas oduševiti od
Potrebno je:
- 400 g fileta oslića
- čaša brašna
- kašičica suvog začina
- malo soli
- 2 kašičice začinske paprike
- pola flaše piva
Priprema:
Pomešajte brašno, suvi začin, 2 kašičice začinske paprike, malo soli i 1/2 flaše piva. Sve to dobro promešajte da se zapeni. Filete zatim uvaljajte u brašno, u orli sos, pa u prezle i pržite u dubokom ulju. Ovako pripremljena riba vrlo je ukusna i vruća i hladna.
Možda vas zanima:
OSLIĆ ORLI Proteinski posni ručak od kog ćete biti satima, a osvaja na prvi zalogaj
Nema ko vam neće tražiti recept.
POHOVANI ŠARAN Ručak za samo pola sata koji će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.
OSLIĆ ORLI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a savršen za dane Petrovskog posta
Samo dodajte prilog po želji.
PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)