UŠTIPCI OD MLEVENOG MESA Još slasniji od klasičnih, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte.
Potrebno je:
- 300 g mlevenog mesa
- 3 kašike brašna
- so
- biber
- ulje
- 3 jaja
- kesica praška za pecivo
- čaša kisele vode
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte mleveno meso, brašno, začine, prašak za pecivo, vodu i jaja. Onda ostavite smesu 10-15 minuta, u frižideru. Ulje zagrejte u tiganju pa kašikom vadite uštipke. Zatim pržite sa obe strane, sve dok ne porumene. Onda valjajte uštipke i stavljajte na ubrus da se ocede od viška masnoće.
Možda vas zanima:
UŠTIPCI OD MLEVENOG MESA Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za prave gurmane
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
UŠTIPCI OD MLEVENOG MESA Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko će im odoleti
Najbolje služite uz pomfrit ili prilog p želji.
UŠTIPCI OD MLEVENOG MESA Polizaćete prste koliko su slasni, ovakve do sada niste jeli
Nema ko vam neće tražiti recept.
BRZI UŠTIPCI OSVOJIĆE I ONE IZBIRLJIVE Gotovi za nekoliko minuta, a nisu masni
Savršeno idu uz šoljicu kafe.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)