ROŠTILJSKE KOBASICE Prave se brzo i lako, a pravi raj za gurmane
Sočne i slasne, prste da poližete.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SLASNE KRMENADLE SA BELIM LUKOM Mekane i sočne, a meso se lepi za prste
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.

LOVAČKE ŠNICLE Sočne i mekane, a meso se lepi za prste
Dodajte prilog po želji i uživajte u ručku.

KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Slasno jelo u pikantnom spoju, a meso se lepi za prste
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.

PILETINA SA PATLIDŽANOM Sos daje poseban šmek, a nikad kremastiju niste jeli
Savršen spoj mesa i povrća, u jelu koje ostavlja bez daha.
- 500 g pačetine
- 500 g svinjetine
- 250 g pančete
- kašičica mlevenog kima
- kašičica soli
- kašičica mlevene začinske paprike
- pola kašičice bibera
- 200 g kobasičarskih creva
Priprema:
Meso isecite na komade pa sameljite. U dublju posudu stavite mleveno meso pa polako začinite. Zamesite pa podelite smesu na 8 delova. Time napunite kobasičarska creva koja ste pre toga dobro oprali. Pecite kobasice po 5 minuta na roštilju, sa obe strane.

SLASNA UŽIČKA KOMPLET LEPINJA Napravi se lako, a pravi užitak za nepca
Savršena za doručak uz šolju jogurta.

SLANA BULGUR SALATA Dodajte kao prilog uz jelo od povrća i mesa
Gotova za 2 minuta.

POSNE KINOA PALAČINKE Treba vam samo 2 sastojka, a biće vazdušaste i sočne
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

POSNA GRBAVA PITA Budi nostalgiju na bakinu kuhinju, prste da poližete
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

POSNI GRAŠAK NA VODI Ukusno jelo koje se pravi lako, za savršen ručak
Ukusno, zasitno jelo koje krepi organizam u trenu.
Komentari (0)