ROŠTILJSKE KOBASICE Prave se brzo i lako, a pravi raj za gurmane
Sočne i slasne, prste da poližete.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SLASNE KRMENADLE SA BELIM LUKOM Mekane i sočne, a meso se lepi za prste
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.

LOVAČKE ŠNICLE Sočne i mekane, a meso se lepi za prste
Dodajte prilog po želji i uživajte u ručku.

KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Slasno jelo u pikantnom spoju, a meso se lepi za prste
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.

PILETINA SA PATLIDŽANOM Sos daje poseban šmek, a nikad kremastiju niste jeli
Savršen spoj mesa i povrća, u jelu koje ostavlja bez daha.
- 500 g pačetine
- 500 g svinjetine
- 250 g pančete
- kašičica mlevenog kima
- kašičica soli
- kašičica mlevene začinske paprike
- pola kašičice bibera
- 200 g kobasičarskih creva
Priprema:
Meso isecite na komade pa sameljite. U dublju posudu stavite mleveno meso pa polako začinite. Zamesite pa podelite smesu na 8 delova. Time napunite kobasičarska creva koja ste pre toga dobro oprali. Pecite kobasice po 5 minuta na roštilju, sa obe strane.

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

"Roditelji, molim vas, poslušajte me": Učiteljica otkrila po čemu odmah zna da će dete biti problematčno

SIPANA PITA SA JABUKAMA Mirisna poslastica koja nestane sa stola čim se postavi
Neodoljiva i mirisna, najbolje odmah stavite duplu meru.

PROJA SA SREMUŠEM Zasitna i sočna, najbolje služite uz šolju jogurta
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.

POSNE SARMICE OD ZELJA Držaće vas dugo sitim, a pravi raj za nepca
Sočne i slasne, za savršen ručak.

VRANJANSKI PROPEĆ Jednostavna starinska pita sa sirom ukusa koji se pamti
Savršenog ukusa, pravićete stalno.

MEDENO SRCE NA VODI Kremasti kolač koji uspeva svima, za prave sladokusce
Fenomenalni slatkiš nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)