ČOKOLADNI KREM ZA NAJBOLJE PALAČINKE Pravi se lako, a sladak i ukusan
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog desertu.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

NAJBOLJI POSLASTIČARSKI KREM Provereno uspeva, a ukus je neverovatan, caka je u ovome
Savršeni krem sa kojim uspeva svaka poslastica, probajte i uverite se.

DOMAĆI LEŠNIK KREM Zdravi namaz koji pomera granice dobrog ukusa, a savršeno se slaže sa palačinkama
Možete da ga mažete samostalno na hleb, filujete palačinke ili dodate omiljenom slatkišu.

KREM OD URMI Sladak i preukusan, prste da poližete, a nema ni gram šećera
Zdrav i sladak krem koji mogu da konzumiraju i oni koji su na dijeti.
- 200 ml mleka
- 200 g maslaca
- 250 g mleka u prahu
- 100 g šećera u prahu
- 100 g bele čokolade
- 100 g tamne čokolade
- 1 kašičica arome vanile
Priprema:
Otopite maslac u šerpi na srednje jakoj vatri. Dodajte mleko i mešajte dok se ne sjedini.Umešajte šećer u prahu pa promešajte dok se ne otopi. Iseckajte belu i tamnu čokoladu pa dodajte u smesu. Mešajte sve dok se čokolada ne otopi. Onda umešajte mleko u prahu i aromu vanile, pa mešajte dok smesa ne postane glatka. Onda sklonite sa vatre pa ostavite krem da se ohladi na sobnoj temperaturi.

VOJNIČKI PASULJ Ovako se spremao u JNA i bio nikad ukusniji
Slasni pasulj po tradicionalnom receptu.

ŠTRUDLA SA BUNDEVOM Mirisna poslastica u neodoljivom spoju ukusa
Sočna i drugačija, uzećete parče više.

POSNI ČOKOLADNI TARTUFI Raskošni kolači ukusa koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus neponovljiv.

NJOKE U PARADAJZ SOSU Sočno jelo koje budi sva čula, po originalnom italijanskom receptu
U savršenom spoju sa prarmezanom, postaće vaše novo omiljeno jelo.

SLANE GALETE SA SIROM Savršene za doručak ili užinu, najbolje služite uz jogurt
Sočne i slasne, a gotove začas.
Komentari (0)