KREMASTI SPANAĆ Dodajte kao prilog omiljenom jelu i uživajte
Dodajte kao prilog ćuftama ili jelu po izboru.

Potrebno je:
- 500 g spanaća (može i zamrznuti)
- jedna glavica crvenog luka
- dva čena belog luka
- 20 grama putera
- 100 ml mleka
- dva jaja
- jedna kašika brašna
- nekoliko kašika mleka
Priprema:
Iseckajt crveni luk pa beli isecite na tanke kriške.Puter otopite na tihoj vatri. Onda prodinstajte crveni luk pa dodajte spanać. Dodajte beli luk i 100 ml mleka. U jednoj posudi umutite jaja sa nekoliko kašika mleka i kašikom brašna. Posolite pa umućenu smesu dodajte u spanać i polako promešajte. Ostavite da se kuva spanać nekoliko minuta pa opet posolite.
Možda vas zanima:

BAKIN SPANAĆ SE SMAŽE U TRENU Kremast, sočan, lagan i zasitan, nema mu ravnog!
Samo dodajte prilog po želji.

ZAPEČENI SPANAĆ SA SIROM Jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Dodajte uz meso ili prilog po želji.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

BAKINA POSNA ŠTRUDLA SA MAKOM Recept star 50 godina na kome su odrasle generacije
Preukusna, a zamirisaće cela kuća.

CEZAR SALATA ZA LINIJU IZ SNOVA Bićete dugo siti, a savršena za vrele letnje dane
Sočna i zasitna, pravićete stalno.

SUPA OD PARADAJZA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara sa kojim nema greške
Bićete oduševljeni ukusom.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.
Komentari (0)