KREMASTI SPANAĆ Dodajte kao prilog omiljenom jelu i uživajte
Dodajte kao prilog ćuftama ili jelu po izboru.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

GRANITIRANI KROMPIRIĆI Savršeno hrskavi, a super kao prilog, ukusa koji se ne zaboravlja
Dodajte uz meso ili jelo po izboru.

PUNJENI PATLIDŽAN RAJ ZA NEPCA Ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočno i slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.
- 500 g spanaća (može i zamrznuti)
- jedna glavica crvenog luka
- dva čena belog luka
- 20 grama putera
- 100 ml mleka
- dva jaja
- jedna kašika brašna
- nekoliko kašika mleka
Priprema:
Iseckajt crveni luk pa beli isecite na tanke kriške.Puter otopite na tihoj vatri. Onda prodinstajte crveni luk pa dodajte spanać. Dodajte beli luk i 100 ml mleka. U jednoj posudi umutite jaja sa nekoliko kašika mleka i kašikom brašna. Posolite pa umućenu smesu dodajte u spanać i polako promešajte. Ostavite da se kuva spanać nekoliko minuta pa opet posolite.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)