DOMAĆI HLEB IZ TIGANJA Pravi se lako, a mekan kao duša
Služite uz prilog po želji.

Potrebno je:
Možda vas zanima:


DOMAĆI SELJAČKI HLEB Po starom, proverenom receptu, biće mekan kao duša
Dodajte prilog po želji i uživajte.

DOMAĆI HLEB OD BATATA Mekan kao duša i sočan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.

DOMAĆI HLEB SA KROMPIROM Mekan kao duša, samo dodajte prilog po želji
Služite vrućeg uz prilog po želji.
- 320 g brašna
- pola kašike suvog kvasca
- pola kašike šećera
- jedna kašičica soli
- 120 ml vode
- 140 g grčkog jogurta
- 30 g putera
- 250 g rendanog mocarela sira
- 80 g putera
- tri - četiri čena belog luka
- jedna kašičica soli
- peršun
Priprema:
Sastojke za testo pomešajte pa napravite loptu. Ostavite sat vremena da testo naraste pa umesite i napravite 8 loptica. Svaku odvojite pa je napunite sirom. Oblikujte kuglice pa ostavite 45 minuta. Kuglice ispecite u tiganju sa obe strane pa dodajte premaz od otopljenog putera, luka, peršuna i soli.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)