POSNE PUNJENE PAPRIKE Ni malo ne zaostaju ukusom za originalom, nećete da primetite da nedostaje meso
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PUNJENE PAPRIKE Sočno tradicionalno jelo po baka Mirinom receptu, poješćete u slast
Savršene za ručak, dugo će vas držati sitim, a ukusa koji se pamti.

POSNE PUNJENE PAPRIKE Držaće vas dugo sitim, recept je proveren a ukus savršen
Ni malo ne zaostaju za mrsnom verzijom, sočne i slasne.

TAVČE NA GRAVČE Posno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Držače vas dugo sitim, a gotov za pola sata.

SOČNA PILETINA SA KARIJEM Specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Najbolje služite uz bareni pirinač.
- 4 crvene paprike šilje
- 1 manji praziluk
- 100 g sojinih ljuspica
- 200 g šampinjona
- 100 g pirinča
- 1 krompir
Za zapršku:
- 1 kašičica brašna
- voda
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Potopite sojine ljuspice i ostavite 10 minuta da nabubre. Seckane pečurke prodinstajte u tiganju sa malo vodeU tiganju na malo vode prodinstajte pečurke koje ste iseckali, ako je potrebno sipajte još malo vode. Začinite pa umešajte sojine ljuspice. Zatim dodajte kuvani pirinač, i sve sjedinite. Očistite paprike pa ih napunite nadevom pa zatvorite kolutovima sečenog krompira. Poređajte u pleh obložen pek papirom pa prelijte vodom. Preko paprika sipajte zapršku napravljenu od brašna i vode. Pecite punjene paprike oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Prijatno!

DIJETALNI KUVANI ĐEVREK Biće zdraviji, a još ukusniji
Služite uz jogurt ili prilog po želji.

PITA SA KOLENICOM Slasna i zasitna, za gurmane i one izbirljive
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

TAKOSI SA SEITANOM Savršena zamena za meso u danima posta, bićete oduševljeni ukusom
Zasitno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

SLANA BULGUR SALATA Gotova za 2 minuta, a puna vitamina
Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.
Komentari (0)