CIMET ROLNICE NA VODI Ni malo ne zaostaju za originalom, a savršene za dane strogog posta
Nema pečenja, a svaki zalogaj je raj za sladokusce.

Potrebno je:
- 150 g urmi bez koštica
- 1 puna kašika kikiriki putera
- 150 g posnog mlevenog keksa
Za fil:
- 150 g urmi bez koštica
- 1 kašika kikiriki putera
- 1 kašika cimeta
- 100 ml biljnog mleka po izboru
- 1 kašika vanilinog ekstrakta
Priprema:
U blender stavite urme, kikiriki puter i mleveni keks. Dobro izblendajte pa razvaljajte u pravougaonik na pek papiru. Zatim, u blender stavite urme, kikiriki puter, cimet, biljno mleko i vanilin ekstrakt pa dobro izblendajte. Fil rasporedite preko pripremljene kore. Uvijte u rolat pa ostavite u frižideru da se stegnu.
Možda vas zanima:

AROMATIČNE CIMET ROLNICE Slatko pecivo koje savršeno ide uz šoljicu kafe
Neodoljive i slatke, za pravo uživanje.

NEODOLJIVE CIMET ROLNICE Desert za sva vremena i prilike, za prave sladokusce
Desert koji pomera granice dobrog ukusa, svaki zalogaj je sve slađi.

CIMET ROLNICE Mirisne i slatke, još bolje od onih kupovnih, za pravo uživanje
Aromatično pecivo nestače sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNE CIMET ROLNICE Slatko pecivo koje nikoga neće ostaviti ravnoduđnim, a nimalo ne zaostaje za originalom
Savršeno se slažu sa kafom ili čajem, a mogu da se jedu i u danima posta.

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Savršen spoj baklave i čizkejka u jednoj poslastici.

KREMASTI POTAŽ OD ŠARGAREPE Okrepiće vas u trenu, a zdrav i ukusan
Lagan i ukusan, osvežiće vas u trenu.

JUŽNI VETAR TORTA Starinska poslastica kojoj je nemoguće odoleti, ukusa koji priča priče
Očaravajuća i fenomenalna, pogodna za sve svečane prilike.

RIBLJI ĆEVAPI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, jedu se i mrsnim danima
Dodajte sos ili prilog po želji.

DIPLOMATSKA TORTA Raskošna starinska poslastica prepuna oraha i fila
Slatka i kremasta, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)