POSNE PROJICE SA SPANAĆEM I AJVAROM Ukusa koji priča priče, a uspevaju i početnicima
Prave se lako, a nikad ukusnije.

Potrebno je
- 150 g heljdinog brašna
- 220 g kukuruznog brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- 1-2 kašičice soli
- 80 ml ulja
- 450 ml kisele vode
- 2 pune kašike ajvara
- 30 g spanaća (poželjno da bude bejbi spanać)
- susam, po želji
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte heljdino i kukuruzno brašno sa praškom za pecivo. Onda dodajte so, pa ulje i kiselu vodu. Prokuvajte kratko spanać pa dodajte ajvar i seckan spanać. U papirne korpice sipajte smesu, pa stavite u kalupe za mafine. Pospite susamom. Pecite projice pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

SOČNI GRAŠAK ZA SAVRŠEN RUČAK Recept iskusne domaćice koji uspeva baš svima
Sočan i slasan, bićete oduševljeni ukusom.

PAPULA RAJ ZA NEPCA Samo ovako pripremljenu je voleo Karađorđe, a savršena je i za dane posta
Držaće vas sitim satima, a savršenog ukusa.
Komentari (0)