POSNA ROZEN TORTA Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, za svaku svečanu trpezu
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

POSNA ROZEN TORTA Ni malo ne zaostaje za originalom, a kao stvorena za uživanje
Ako volite klasičnu rozen tortu, obožavaćete i njenu posnu verziju.

BRZA POSNA ROZEN TORTA U savršenoj harmoniji oraha i ružičaste glazure
Rozen torta može da se napravi i u posnoj varijanti. Pravi se jako brzo, samo treba malo da promenite neke sastojke, i spremna je.

POSNA REFORMA TORTA Raskošna poslastica sa orasima koja nimalo ne zaostaje za originalom
Savršena za sve svečane prilike.

ROZEN TORTA Klasik kao savršen za svaku svečanu trpezu, ukusa koji se pamti
Savršena poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.
- pakovanje rozen kora
- 600 ml fante
- 250 g posnog margarina
- 3 kesice pudinga od vanile
- 350 g posnog šlaga
- 250 g šećera u prahu
- 200 g posne crne čokolade (može i bela - stvar ukusa)
Priprema:
Najpre u 150 ml fante razmutite puding. Preostalu fantu stavite na ringlu i neka provri, a potom ukuvajte razmućeni puding. Čokoladu je potrebno da otopite na laganoj vatrici s malčice ulja. Potom naspite fil u čokoladu, umutite i odložite da se ohladi. Zatim umutite margarin s šećerom u prahu. Pošto se fil ohladi, dodajte umućen margarin. Šlag mutite sa kiselom vodom (može i obična). Pošto sve bude spremano, došao je red da se torta filuje. Postupak je jednostavan. Najpre kora, zatim nanesete fil, potom šlag i opet kora. Korake ponavljati dokle god imate materijala. Za kraj možete ukrasiti tortu.

NJOKE OD KESTENA Ukusne i drugačije, pravićete stalno
Priprema je jednostavna, a preukusne.

KIKIRIKI TORTA Fenomenalna poslastica osvojiće i one koji ne vole slatko
Nema ko vam neće tražiti recept.

POSNE LAZANJE SA PEČURKAMA Toliko su dobre da će ukućani stajati u redu za još
Sočne i slasne, zaboravićete da nedostaje meso.

POSNE ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Jelo koje pomera granice dobrog ukusa, pravićete stalno
Najbolje služite uz posni pire krompir ili kuvani pirinač.

POSNE AMERIČKE PALAČINKE Nimalo ne zaostaju za originalom, biće mekane i vazdušaste
Služite tople, prelivene javorovim sirupom.
Komentari (0)