POSNA ROZEN TORTA Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, za svaku svečanu trpezu
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- pakovanje rozen kora
- 600 ml fante
- 250 g posnog margarina
- 3 kesice pudinga od vanile
- 350 g posnog šlaga
- 250 g šećera u prahu
- 200 g posne crne čokolade (može i bela - stvar ukusa)
Priprema:
Najpre u 150 ml fante razmutite puding. Preostalu fantu stavite na ringlu i neka provri, a potom ukuvajte razmućeni puding. Čokoladu je potrebno da otopite na laganoj vatrici s malčice ulja. Potom naspite fil u čokoladu, umutite i odložite da se ohladi. Zatim umutite margarin s šećerom u prahu. Pošto se fil ohladi, dodajte umućen margarin. Šlag mutite sa kiselom vodom (može i obična). Pošto sve bude spremano, došao je red da se torta filuje. Postupak je jednostavan. Najpre kora, zatim nanesete fil, potom šlag i opet kora. Korake ponavljati dokle god imate materijala. Za kraj možete ukrasiti tortu.
Možda vas zanima:
POSNA ROZEN TORTA Ni malo ne zaostaje za originalom, smaže se čim se postavi
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
POSNA ROZEN TORTA Za sve svečane prilike, klasik koji nikada ne izlazi iz mode
Nema ko vam neće tražiti recept.
POSNA ROZEN TORTA SA ČOKOLADNIM PUDINGOM Klasik na drugačiji način, a topi se u ustima
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu ćete obožavati.
POSNA ROZEN TORTA Ni malo ne zaostaje za originalom, a kao stvorena za uživanje
Ako volite klasičnu rozen tortu, obožavaćete i njenu posnu verziju.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)